bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristi, sigur vei cistiga premiul " cele mai hazlii postari " :lol: Esti si vei ramine campion prin felul de a relata oricare situatie... :lol: Va asteptam la Intilnirea Nationala ! :)
Daca sti sigur ca Ion ramine cu sediul in fata Bancii, te rog da-mi mesaj. Merita din plin o donatie ca sa poata minca el si ceilalti 4. Interesanta situatie ...Tinem legatura.
Ion, sambata si duminica isi muta familia(cei 4 caini sunt familia lui) langa biserica Olari.
A ajuns in strada din cauaza pasiunii sale pentru caini; casa parintilor de langa Urziceni a foat vanduta, iar sora-sa care are un apartament langa Obor nu-l mai agreaza. Cainii sunt viata lui si -i place sa si-o traiasca liber si alaturi de ei.
Nu sta cu mana intinsa si nici nu cere, nu se vaita, dar accepta un ajutor. Daca are bani, mai intai cumpara mancare cainilor si apoi lui.
Intre cei 5 exista o legatura indestructibila.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Da ,intradevar ,nu-ti vine sa crezi ca exista oameni ,care isi impart imbucatura cu necuvantatoarele ( care sunt mai sinceri si fideli decat alti semeni de-ai nostri ) .
Cu riscul de a fi huiduit de unii ,voi posta niste imagini incredibile ,cu o gramada de pseudo credinciosi cu iesiri animalice (urmaritile privirile ) :oops:
Oameni cu afectiuni (cardiaci ,batrani,bolnavi dar si tineri )care se calca in picioare ptr. a intra in biserica
Spiritul de turma este este imaginea decaderi in ROMANIA
Nu asa trebuie iubit Dumnezeu (iubiti-l prin fapte bune,prin credinta sufleteasca )
Dumnezeu sa-i ierte ptr. neputinta lor ...http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... spray.html
Fara suparare dar am trecut pe acolo si nu prea era ca "pe sticla". In realitate erau sub 1000 de oameni, majoritatea stateau afara in curte si pe strada cuminti in ploaie si se uitau la 3 video-wall - uri si ascultau in boxe de putere (tehnologie de concerte) - traiasca mult-prea-managerul Daniel si suta de politisti care il pazesc.
La sfarsit s-a anuntat ca dupa atatea ore de asteptare (unii au stat afara toata noaptea) numai o parte din oameni vor fi primiti inauntru. Va rog sa nu radeti de niste oameni disperati care cred ca intrarea in altar ii poate ajuta si salva, intr-o lume in care nu sunt destule medicamente pentru bolnavi si care e plina de boli incurabile. Da, sunt disperati. Si da, actioneaza ca niste oameni disperati. Si li s-au incalcat drepturile pentru trufia unui partiarh nevrednic, care vroia sa o taie repede la cratita - nu avea chef sa astepte dupa toti amaratii sa intre sa pupe o cruce...
Nu e nici spirit de turma, nici priviri animalice, ci doar o imensa disperare - daca ai avea o boala incurabila si ar putea exista un medicament - ce ai fi in stare sa faci pentru el ?
Fara suparare Ovidiu,eu vad imagini cu oameni isterizati (daca nu cumva sunt trucaje efectuate de PROTV ) care au rupt si un stalp ,si cu o femeie care urla ca maica-sa este cardiaca (de aici deduc ca a venit cu ea la inghesuiala mai mult sa o scape de chin )
Grav este ca traim intr-o societate in care cuvantul OBLIGATIE nu exista ,noi ROMANII dorim numai drepturi
Aceiasi gramada (turma ) de oameni (cu alti "actori" ) am vazut-o si in parcul Izvor la pomana lui Vanghelie ,unde baleau cratitele cu mici ,si ochii umflati la sticlele de bere (GRATIS )
Suntem amarati ptr. ca asa ne-am ales conducatorii, DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA CELUI CARE A VOTAT
Nu rad, sunt pur si simplu scarbit ,suntem un popor nascut in genunchi ,si nu putem gandi decat de la aceasta inaltime
Eu am vazut priviri animalice ...daca tu vezi enoriasi smeriti si civilizati care intra NORMAL intr-un lacas de cult ...atunci este vorba de perceptia fiecaruia
Considera tot ce am scris mai sus un PAMFLET :|
In mod sigur asemenea imagini si descrieri ale unor intamplari de pe la noi, fac obiectul si subiectul predilect al unora care se amuza dar nu-si vad "barna din ochi". Acest titlul scris serios dar pus la cafenea in bascalie pe mine ma irita, si cred ca or mai fi si altii. Cristi, ar trebui sa ne amuzam sau sa ne intristam ?! :idea: Aici nu este vorba de bancuri si nici de glume . Sunt postatate drame ale unor oameni, si daca topicul despre "mandria de a fi roman" nu mai este activ, consider ca nici acesta n-ar trebui. Ma opresc aici!
Draga Mihai dupa cum ai observat si tu, titlul le cuprinde pe toate ,si bune si rele
Eu de mult nu mai stiu daca sa plang sau sa rad :?
Daca subiectele erau de la altii, le bagam la BASCALIE dar ... sunt reale, astia toti se misca pe langa noi cu bunele si cu "nebunele" lor
Si ce este mai grav ,unii dintre ei ne influenteaza si noua viata .
Sincer ...nu prea sunt mandru ca sunt ROMAN (si am multe motive )
Ghilimelele de la TARA MEA MINUNATA le pune fiecare cum si cand vrea :)
Intrebarea era retorica, oamenii sunt ai nostri , iar unii se amuza, distreaza pe seama lor din pacate. Imi pare rau ca n-ai inteles, toata presa mizerabila este plina de exemple si mie-mi ajunge, nu vreau si aici. Parca se stabilise ca aici se discuta despre rulote, intalniri, tehnic specific, si printre altele glume , bancuri, nu drama unora. Cred ca mai de acceptat ar fi sa -si spuna fiecare povestea ( drama) aici, incerci tu primul ?! Ce sentiment ai avea? O fi de ras, o fi de plans? Nu prea este placut, eu am scris serios, dar ia si tu ca o gluma..., ultima parte. :D
Am avut prilejul sa discut acum multi ani cu sociologi de clasa - sa stiti ca tezele lui Ceasca privind formarea "omului nou" aveau un substrat stiintific infiorator. Totul era gandit in amanunt, de la bucataria in care nu pteau sta la masa nici 3 persoane (familia comunica in principal in jurul mesei) - blocurile foarte apropiate pentru ca vecinii de vizavi sa se urmareasca (o continua senzatie de nesiguranta) - anihilarea satelor prin stramutarea la oras (disparitia apartenentei la un trib) - batjocorirea proprietatii (nu aveai voie sa detii 2 locuinte) - egalitarismul fortat - si daca vreti lista continua cu sute de exemple. Pana la intreruperile de curent din maternitati, bloc operator si sectii ATI (eutanasie - inainte de 1989 nu existau bolnavi in coma sa reziste peste 1-2 saptamani). Acum avem o societate care arata aceasta boala, si politicieni pe masura. Au trecut cei 20 de ani ai lui Brucan (stia el ce stia) si abia acum incepem sa ne trezim, sa vedem cat de schimonositi suntem.
Nu, nu vad enoriasi smeriti, ci biete fiinte la limita disperarii, gata sa se calce in picioare ca ultim sacrificiu pentru altcineva drag aflat intr-o situatie disperata.
Totusi prima data am comentat pentru ca am fost acolo si in afara de cativa "bagati in fata" (la sfintire si hram e si masa gratuita) restul nu erau deloc in acelasi tipar.
Iar televiziunile pentru Pro dar multi - nu numai ca inseala cu prim-planuri stranse cu "exemplarele" cele mai groaznice, ca si stirile, selectate in aceeasi masura. S-a ajuns pana si la lesinuri simulate la manifestatii.
Un scurt comentariu al filmului atasat:
1. la inceput se vede un grup de oameni carora li s-a permis intrarea, restul fiind opriti destul de violent, cu "bai bai" - garduri impinse de cei in negru
2. camera sta numai la nivelul cefei politistilor - cand se ridica se vede ca in afara primelor 3-4 randuri lumea sta la distanta, chiar si cu spatele,
3. ingesuiala e la zona din stanga, unde sunt vreo 7 politisti care tin gardul, la secunda 28 cameramanul greseste si intoarce spre dreapta, unde nu se inghesuie chiar nimeni - si revine la zona "interesanta"
4. pana aici discutam de 7 metri latime ori 5 randuri - cati oameni sunt? 50? 100?
5. 1:27 - "lasa si tu microfonul ala, da-l in dumnezeu ca se aude oricum " - asta e calitatea celor care filmeaza...
6. 2:45 - "incearca sa inchizi poarta aia" - de ce? una e sa stai la coada ca sa intri - alta e sa inchizi poarta.
7. 2:55 - de nicaieri apare o baba plangand cu basma galbena cu flori sa comenteze - oare cine a chemat-o? cum a a intrat, ca in cadrele precedente nu apare. "nu m-a lovit, ma doare inima" - expresie insemnand ca ii pare rau, nu ca are preinfarct
8. 7:30 - se vede un felinar aplecat pe o parte si in fata gardului nu mai e imbulzeala sau inghesuiala, lumea sta la coada, - cat a trecut? 5 minute? cati oameni au intrat - 50-100? Deci cati s-au ingesuit? La Vanghelie era alta trupa, nu prea diferita ca educatie, dar diferita in aspiratii.
Astept sa vad la ce secunda sunt privirile animalice. Nu am vazut decat la politistii in negru care intra cu umarul. La cei care reusesc sa se strecoare vad priviri de animale haituite, dar nu cred ca se pun.
Daca m-ar filma de la vreo televiziune de "stiri" - sa vezi ce priviri animalice le-as arunca eu.
Nu mai spun ca jumatate de curte cu aleea principala era goala (rezervata pentru mult-prea-managerul si pentru televiziuni) si oamenii trebuiau sa intre prin flori si iarba, ca lampadarul rupt e kitch ieftin de la Bricostore si de fapt a fost scos din cele 3 dibluri de plastic, si ca nu am vazut nici un plan larg filmat de sus de pe scari cu toata curtea si multimea.
Ca veni vorba - de ce nu ne sesizam si de inghesuiala cu lesinuri pe bune de la concerte sau de bataile soldate cu morti de la
meciurile de fotbal? Nu credeti ca ele spun mai multe decat 2 babe plangand?
Ca sa nu mai lungim vorba ,eu zic sa incheiem discutia aici (chiar nu vreau sa "desfacem" filmul pe secunde )
Daca doresti imagini brute cu evenimente similare voi incepe sa filmez din balcon (biserica Sapienti este chiar sub geamul meu ,si Manastirea Mihai Voda la 100 m )
Sa vezi oameni calmi ,linistiti ,care bat matanii, pana ...apar colivele, pachetele sau alte "beneficii" (sa vezi coate in gura si fete senine ,sa vezi asa zisii ologi ce sprinturi fac )
Pe vremea lui ceasca "luptatorii" (si ma refer la cei in viata ) din 89' mergeau la mare ,la munte , si nu guita nimeni .A trebuit sa vina baietii specializati in lovituri de stat cu tenta de revolutie ca sa ne scoata din nenorocirea in care ne balaceam (si atunci masele nemultumite au reactionat )
Poti sa-mi dai exemplu de luptator anticomunist (autentic,arestat etc.) care este in top 300 ?
Tradarea la unii ROMANI este genetica (uneori gratis )
Ovidiu la prima intalnire dau eu berea, si mai vorbim :D