Iata cateva impresii de vacanta, cu comentariile de rigoare.
Cabana "Cascada Putnei" pe al carei platou am stat, se afla aproape de intrarea in locatitatea Lepsa (1 km), pe stanga cum se vine dinspre Focsani.
Cabana se vede din sosea. Este o cabana modesta cu 3 camere care inca apartine de o cooperativa de stat.
Locatia era linistita la acea vreme, dar vara este asaltata de turisti.

Platoul din fata cabanei este imens, mai mare decat un teren de fotbal, are o priveliste minunata.
Langa platou se afla obiectivul "Cascada Putnei".
Jos la cascada mai este o cabana, acum este inchisa si este de vanzare. Vuietul de acolo este asurzitor, dar vara (cred) ca se compenseaza cu berica care sta la rece in apa.

Doua poze cu cascada de care vorbeam mai sus...

Ca niste buni crestini ce suntem, de Sf. Florii am mers la manastirea Lepsa sa luam crengute de salcie. O manastire de maicute cu chilioare ce se pot inchiria.
Pese drum de manastire este un platou imens pentru amatorii de ofcamping. Colegii nostri moldoveni au petrecut acolo Sf. sarbatori de Paste.

Cu foamea-n grumaz, de la manastire am trecut pe la pastravarie, poate, poate ne lipim si noi de-un pastrav, pastravaria fiind inchisa (prohibitie).
Daca o stii p'aia cu "saru'mana", te capeti. Asa am facut noi si ne-am lipit de 4 pastravi (1kg) cu 21 lei/kg.
Din localitatea Tulnici, am cumparat si un baboi pe care l-am prajit la tigaita, l-am tavalit prin mujdei de usturoi si in final l-am stins cu multa bericica. :lol:

Pastravi in captivitate...

Si acum baboiul care a sfarsit in tigaie...
@Rusu Mihail: acum e mai bine? :lol:

La finalul sejurului am trecut pe la rezervatia naturala Tisita. N-am trecut mai mult de poarta, citind instructiunile de la intrare ne-am dat seama ca nu-i de noi, sincer nu-mi doream sa numar dintii lu' dom' urs. Asa ca ne-am intors in tabara unde ne-a fost mult mai bine cu berea-n mana. :D