Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Aici vom posta ( muta ) propuneri si sesizari pentru a imbunatati situatia postarii fotografiilor pe forum. Subiect pentru : pareri personale, sugestii, opinii, idei, concluzii, etc.
Pentru imbunatatirea calitatii pozelor postate pe forum, propun organizarea unui tutorial de cca jum de ora, prezentat pe videoproiector cu ocazia intalnirii anuale de la Bran. In acest fel cei dornici pot deprinde tainele imageshack-ului sau chiar mai mult.......
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
calitatea imaginii si marimea pozelor si poate regla de administrator,dar poze mai mari inseamna incarcare mai lenta,sau foarte lenta,multi nu au conexiune sau aparat performant si atuncia asteapta ore intregi pina cand apare poza,si spatiul ocupat de poza ,adica mai mult bani.
daca faci o poza cu telefonul tot un cacat va iesi la ori ce rezolutie.
eu cred ca 800 pe latura lunga cu 200 kb este suficient pentru a vedea pozele in calitate buna.
La sugestia corecta a unui moderator mut aici o postare :D
Cred ca este bine sa stie cei care doresc sa faca poze pe care sa le puna pe forum , ca pentru o rezolutie optima este de preferat sa va setati aparatele la 1074px, adica PC... :D
Sugerez setarea pentru PC doar a pozelor pe care le vreti postate, celelalte pot fi la rezoluite maxima , poate va trebuie un banner sau un tablou ( la marire conteaza determinant rezolutia ).
Sigur ca puteti redimensiona pozele cu broscuta sau vreun soft insa este bine sa stiti ca orice prelucrare pe calculator afecteaza calitatea finala. http://www.dailymotion.com/video/xiifw9 ... nline_tech
1024 x 768 este rezolutia uzuala a ecranelor LCD format 4:3.
Noile ecrane 16:9 au adus formatul 1440 x 900 - dar si 1366 x 768 HD-Ready si multe altele in plaja compatibila cu TV 720i - insa cred ca in scurt timp ecranele 16:9 vor avea rezolutia uzuala tip 1080i - adica 1920 x 1080, impus si de extinderea standardului BlueRay.