topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Au aparut Cardurile CCI / 2011. Arata ok asa zic eu. Deocamdata o parte sint scrise manual. Am vb cu dl Curelea si pe viitor vor fi inscriptionate cam asa :
Speram intr-o buna colaborare pe viitor si sa dea Domnul, sa le folositi din plin in locurile care iau in considerare aceste carduri. Drumuri Bune!
Poate ne trimite si noua dl Curelea la Boboci cardurile(celor care am achitat) prin unul din colegii care vin din Bucuresti precum si chitantierul, pentru ca sunt cativa colegi care vor sa plateasca cu aceasta ocazie cotizatia.
Multumesc anticipat !
Ar trebui sa fim informati ce se intampla cu cardurile, e bataie de joc faptul ca nu am primit aceste carduri pana acum. Se cer bani, carduri nu se dau, dar nici informatii. Incep sa ma intreb si eu ca altii, pentru ce platesc acesata cotizatie?! Sincer incepe sa-mi para rau, nu de bani, de faptul ca nimic nu se intampla. In prezent detin cardul ACSI si cardul pentru tarile scandinave, chiar nu cred ca mai am nevoie de cardul CCI. Este ultimul an in care am mai platit cotizatia. Bye, bye asociatie Club RV. Incepand de anul viitor am sa platesc la asociatia de Ungaria, pentru ca atunci cand eram membru acolo primeam cardul cel tarziu in luna Martie. Pe 11 iunie plec in concediu si nici o veste de la cei care se ocupa de acesta problema. Normal ar fi trebuit sa le primim de mult, pentru ca acestea pot fi folosite cu mai mult folos in extrazezon. Domnule Curelea mai vioi, mai vioi sau poate ca la timpuri noi, oameni noi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Astept, in continuare, sa primesc cele 100 de carduri comandate si platite la FICC.
Eu cred ca acum este, doar, problema duratei transportului postal.
Legat de afilierea la cluburile de profil din Ungaria, noutatea nu exista.
Respectiv inoirea, merge oriunde
PS. Din modelul vechi de card mai am 2 buc.
1.Serpescu Gheorghe
2. Popescu Niculae.
Ceilati, care nu se se grabesc , si nici nu se inscriu in cluburi din strainatate, vor primi carduri model nou cu datele asociatiei incluse.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Daca asa considera FICC ca noi sa primim cardurile dupa 6 luni. eu nu vreau sa mai fiu membru FICC. Ma intreb la nemti, olandezi, etc... tot asa tarziu le dau? Sunt convins ca nu, dar nici macar nu ati avut curiozitatea sa intrebati, nu? Sa nu-i suparam cumva pe bosii de la FICC. Cu ironie sau nu, eu nu mai vreau acest card si il cedez oricui are nevoie de el. Credeti ca ma incalzeste cu ceva textul pe care l-ati copiat aici? Nu mai vrau sa aud de FICC, daca asa stau lucrurile si ne privesc cu aceeasi ochi ca si Comunitatea Europeana. Revenind la asociatie cred ca a venit vremea schimbarilor.
L.E. Daca nu ati realizat la ce folosesc acele carduri si cand pot fi ele folosite din plin, e grav domnule Curelea. Chiar daca nu a plecat nimeni in perioada asta, in mod normal trebuia sa le primim. Sunt convins ca o sa spuneti ca oricum nu a plecat nimeni; important era sa le avem ca poate plecam. Poate mai aveti unul ratacit de anul trecut si pentru prietenul Arcadie, ca si el are nevoie.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Domnule Curelea mai aruncati un ochi din cand in cand pe site-ul lui Peti si sa vedeti cam ce fac aia de acolo, ma refer la activitati, ca aici in afara de intalnirea anuala sunteti lipsit de alta activitate.