Baile Boboci-Cheia-Slanic Moldova -Lepsa

Vali Mirica
Membru forum
15
Oras: Braila
Data nasterii: 25 Iun 1956

Re: Baile Boboci-Cheia-Slanic Moldova -Lepsa

Mesaj de Vali Mirica »

Multumesc. Cred ca in alta viata am fost nomad :) . A nu se intelege rrom , ma consider un bun roman. :D Nu sunt impotriva unora dar pacat ca ne-au stricat imaginea. Numai bine si drumuri bune.
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

D-le Mirica ,nu am retinut perioada in care ati fost la Lepsa .Grupul cel mare l-am format de sf.sarbatori(21-25 apr) ,asezati pe platoul din stinga ,linga apa.Grupul a fost constituit din majoritate galateni ,bacauani si ca prezenta din Iasi ,d-na Popa Violeta .La Slanic Moldova in perioada 28-01 mai sa tinut si OPEL FEST MOLDOVA 2011,(participare ca intotdeauna ). 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Vali Mirica
Membru forum
15
Oras: Braila
Data nasterii: 25 Iun 1956

Mesaj de Vali Mirica »

Chiar daca ati vrut sa fiti ironic ,am sa va raspund :) . 24 si 25 Boboci,25 noapte Cheia, un mic ocol Brasov -Codlea ,26-27 Slanic Moldova ,28 Slanic Moldova -Tg -Secuiesc - Gresu - Lepsa -29.30. 04.2011 si 01 - 02 .05. 2011 Lepsa pentru ca aveam prea mult de parcurs de la Lepsa la Iepuresti sau Seimeni unde mi-ar fi facut placere sa ma intilnesc cu prieteni din Club RV :) . Chiar daca v-ati simtit nedreptatit pentru expresia (participare slaba ) era vorba de 01 mai si participarea rulotistilor in general .Dar cum orgoliul ne omoara reusim sa ne despartim si sa facem concurenta in interiorul aceluias club :mrgreen: . Pacat ,dar suntem romani si asta ne ocupa tot timpul. :? Apropo eu sunt din Braila , am state vechi ca rulotist ,multi km parcursi (lup singuratic :)) chiar daca nu am facut parte din Club RV si mi-ar fi placut sa vad si un rulotist de peste Siret in grupul dumneavoastra cel mare . 😉
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Scrie răspuns