Intr-un final "mi-am racit degetele", dar s-au cam tocit :D O amintire deja..., dar mai ales placuta. :) Din pacate pentru mine lipsesc doar eu... :x Cei care-l doresc sa-mi trimita PM sau adresa de e-mail. :D http://www.dailymotion.com/video/xikyjw ... sti_travel
Ultima oară modificat 06 Mai 2011, 19:22 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
Mihai...faceai tu filme bune darrrr asta le intrece pe toate.Multumim muuult de tot pentru ca imi inchipui ca nu e tocmai usor sa faci un asemenea montaj (unde mai pui si filmatul 3 zile)!
Cum se poate copia permanet in calculator?Ca trebuie pus bine in filmoteca de aur a rulotistului.
Ma bucur ca va place, si mie mi se pare ok, insa la vizionarea succesiva am gasit niste hibe, si vreau sa mai adaug cate ceva, sa scot, sa sincronizez, dar de pe-o zi pe alta este bine..., si da Irina, este o treaba migaloasa si deloc simpla, dar am vrut sa-l fac repede ca un cadou de la mine pentru voi, meritati. :D Cei care doresc filmul ...,va pot sa trimite linkul de pe transfer.ro, daca il cereti!
Ultima oară modificat 06 Mai 2011, 22:52 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
Intrebare de baraj, pentru cunoscatorii locului:
Cum este accesul dupa zilele astea ploioase? Adica sambata, daca ma duc, campez unde ma impotmolesc?
Multumesc.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Daca-ti doresti sa mergi, fa-o..., si daca te inpotmolesti suna-ma, daca nu, domnu primar vine cu tractoru' , sau altu...! :!: :D Oricum daca mergi singur ti-o asumi! Vezi telefonu' , am mai scris..., te scot daca sunt disponibil!
Silviu Ghete scrie:Intrebare de baraj: trebuie luat legatura cu cineva in vederea camparii in zona? Incerc sa ajung acolo in perioada 14-15 mai, si n-as vrea sa ma alerge fortele de ordine. Coordonatele sunt deja in GPS :mrgreen:
O zi buna tuturor.
Silviu Ghete scrie:Intrebare de baraj, pentru cunoscatorii locului:
Cum este accesul dupa zilele astea ploioase? Adica sambata, daca ma duc, campez unde ma impotmolesc?
Multumesc.
Am reusit sa ajungem si noi pe 14 mai la Iepuresti. Faina locatia, suficient de mare ca sa acopar manelele cu zgomotul generatorului. Am avut bafta de vreme excelenta. Am reusit sa montez si cortul rulotei (n-a iesit el prea corect, dar data viitoare stiu ce si cum). http://img6.imageshack.us/g/fotovaleane ... ui386.jpg/
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.