Sa ajutam niste suflete necajite

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Sa ajutam niste suflete necajite

Mesaj de Panait Valentin »

Nae si Ninel va multumim in numele lui Cornel. Cand v-a fi cazul v-om apela la bunavointa ta (bine inteles in masura posibilitatilor tale)
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Panait Valentin
Membru asociat
16

ninelgavanescu scrie::| Teleormanul adica Nae si Ninel am raspuns prezent acestei initiative si personal am aratat disponibilitatea de a ajuta cu medicamente si materiale sanitare in masura posibilitatilor existente.
Sa iasa,oare,soarele pe strada lui Cornel :?: :?:
Din discutiile cu d-na Maria,care va multumeste inca o data tuturor, a reiesit ca medicamentele de care Cornel ar avea nevoie in perioada urmatoare sunt :
- actovegin
- pramistar tablete
-alanerv
-barata 450gr
-tienam (antibiotic cu spectru larg,foarte scump)
Ultima oară modificat 26 Feb 2011, 10:47 de către Panait Valentin, modificat 1 dată în total.
VALI,
Panait Valentin
Membru asociat
16

Liviu Adrian scrie:Multumita initiativei lui Mihai, Cornel a mai primit sprijin dupa cum urmeaza :
-Gigi Catalin a trimis 50 lei online postal, iar doamna Turturica i-a ridicat deja ieri.
-Sandu Toma i-a trimis ieri 50 lei prin mine, iar eu urmeaza sa-l vizitez la spital zilele viitoare
-Vali Panait ii trimisese deja 50 de lei inainte de aceasta initiativa.
Deoarece Cornel inca nu poate comunica, sotia lui va multumeste tuturor pentru gesturile voastre de omenie.
Cei ce mai vor si pot sa-si ofere sprijinul, pot folosi numarul de telefon din semnatura sau o pot contacta direct pe doamna Turturica la tel. 0767210707..
Mai adaug trei colegi care au raspuns actiunii umanitare :
Popescu Niculae 50 lei online postal;
Gavanescu Ninel 50 lei online postal;
Petrescu Eugen 200 lei online postal
De asemanea ar mai fi nevoie de o bicicleta medicinala ca cea din imagine !
''Daca tineti pumnul strans nici Dumnezeu nu are unde sa va puna !''(citez un coleg inimos)
Fişiere ataşate
bicicleta%20Kettler[1].jpg
bicicleta%20Kettler[1].jpg (10.87 KiB) Vizualizat de 4088 ori
VALI,
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Re: Sarbatorile de Paste la ,,BAILE BOBOCI,,

Postby Rusu Mihail » 17 Apr 2011, 22:30
Eu sint total nedumerit... :( cind deschid forumul, vad subiect inchis... de aceea am si propus mutarea lui pe pagina Discutii Generale - chiar prioritar. Am crezut ca-i inchis.
Acum, vad ca incepe o noua actiune. Minunat, dar cum? Important e ca vrem sa participam. In final a luat cineva bicicleta medicinala acelui om ? Ce bicicleta trebuie? -Link?
Sandule, te rog muta apoi postarea asta, la Topicul respectiv si explicati-mi si mie pe PM care-i treaba. Deocamdata aici am vazut ideea salutara a lui Ionut si aici am postat.

Familia Rusu - Hymer B644 - 0722.634.800 - 0767.534.334 - familiarusu@clicknet.ro - va ureaza : Drumuri Bune !
Orice problema are o rezolvare practica
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multani Sandu pentru mutarea postarii. Rog pe cineva priceput , sa-mi spuna daca aceasta bicicleta i-ar fi buna omului , sau e prea sofisticata ?
Daca stie cineva ce medicinala ii trebuie ( mai are nevoie, sau s-a rezolvat ? )- rog sa scrie, sa dea un link, ca sa stim ce si cum. Cine cunoaste ?

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Pentru ca eu inca tin legatura cu familia lui Cornel, voi incerca un raspuns cat mai clar.
Bicicleta medicala de care Cornel are nevoie este cea mica atasata in postarea lui Vali de mai sus. Pretul ei variaza de la vreo 300 Ron cea simpla, pana la 1200 Ron in varianta electrica. Cea electrica este recomandata de medic.
La initierea intalnirii la Boboci de Paste imi propusesem sa merg la Cornel (locatia fiind aproape de el) si sa-l aduc pentru cateva ore in mijlocul nostru, sa se bucure si el de cateva ore de aer curat si de compania celor ce i-au intins o mana de ajutor.
In afara de bicicleta, atat de folositoare la recuperare, lui Cornel i-ar prinde bine orice fel de ajutor. De la pampers pt adulti, pana la un sejur de recuperare in locuri dedicate acestui lucru, sau un loc de munca pentru fiul lui, Alin.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Liviu Adrian scrie:Pentru ca eu inca tin legatura cu familia lui Cornel
Este bine ca se stie legatura directa cu familia lui Cornel, sper sa fii contactat de cat mai multi colegi..., suntem in Saptamana Mare, Cornel este "al nostru" de ceva vreme si cred ca putem contribui la sanatatea si intretinerea lui, prin bunavointa noastra...! Sarbatori cu de toate, si fericite!
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Pentru a-i mai intinde o mana de ajutor lui Cornel, organizatorii si participantii intalnirii de la Boboci au reusit colectarea a 1255 lei.
Ca a fost vorba de banii proveniti din dozatorul de cafea al lui Ionut Bratulescu, sau din borsul de pui al lui Sandu Toma & Co, ca ei s-au datorat talentului nativ de orator si promoter al lui Gigi Catalin, fiecare OM a contribuit, dupa buget, pentru ajutorarea unui OM care a ajuns in acest stadiu din dorinta de a face bine altui OM.
Saptamana urmatoare, la Iepuresti, am fost vizitati de familia lui Cornel, prilej cu care i-am inmanat pedalierul electric cumparat intre timp datorita VOUA.
Totodata prietenul Cristian Anghel, care a fost si ramane alaturi de Cornel, a donat 350 lei, fiind impresionat de puterea de lupta a sotiei lui. De fapt vizita familiei Turturica la Iepuresti a fost facuta pentru a multumi personal tuturor pentru ceea ce grupul rulotistilor face pentru ei.
Pentru o totala transparenta anexez mai jos pasii facuti in achizitionarea pedalierului electric.
Fişiere ataşate
depunere2.pdf
1255 lei. Banii stransi la Boboci depusi in contul Asociatiei
(19.92 KiB) Descărcat de 223 ori
depunere1.pdf
260 lei. Diferenta de bani pt acoperirea facturii depusi in contul Asociatiei
(21.16 KiB) Descărcat de 197 ori
factura.pdf
Factura fiscala achitata de Asociatia Clubrv-ro.
(58.88 KiB) Descărcat de 194 ori
plata.doc
Dovada platii Clubrv catre furnizorul pedalierului
(24 KiB) Descărcat de 219 ori
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Si cateva poze

Imagine

Imagine

Imagine
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Printr-o intamplare nefericita prietenul nostru, Cornel Turturica a mai primit o lovitura: la urcarea treptelor de la intrarea in casa lui de la Merei scaunul rulant a cedat, s-a rupt, iar el a cazut, lovindu-se - din fericire - superficial.
Daca exista cineva ce are un scaun rulant ce nu-i mai foloseste, dar este inca folosibil, poate suna la 0767210707 sau 0754226337.
Sau poate mai incercam inca o data impreuna sa-l ajutam sa-si achizitioneze unul nou.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

"Cu ajutorul unor colegi inimosi si al Asociatiei Motivation, Cornel a primit un nou scaun rulant, mult mai rezistent.

Totodata am primit asigurari ca Asociatia Motivation se va ocupa in perioada imediat urmatoare atat de ajustarea scaunului rulant cu nevoile lui Cornel, cat si de alte aspecte ce tin de problemele cu care se confrunta familia Turturica.

Multumim inca o data tuturor celor ce intind o mana ( parte din ei isi doresc a ramane anonimi ) pentru usurarea problemelor, deloc minore, ale unui om ce a ajuns in starea asta dorind sa ajute un semen al sau."
Orice problema are o rezolvare practica
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Vin si EU co o mica suma de 50 lei pentru acest caz,rog amanunte,pentru trimiterea sumei,unde? cum ?ce fel?/ multumesc,janOmvesel.
Scrie răspuns