Dupa ce am pus la punct cam tot ce trebuia la rulota am plecat la drum si unde puteam sa ne oprim decit sa salutam cea ce ne este noua cel mai drag adica MAREA careia i-am dus lipsa in aceasta iarna.
Dupa un drum pe o vreme urita ne-am campat la Camping S unde aproape totul este pregatit pentru a primii noii veniti la mare.
Am avut deosebita placere sa ne intilnim aici cu citiva colegi de pe clubRV .A fost distractie maxima dar unii tineri au cam intrecut masura dar in fine asta e ai nostrii sunt nu avem ce sa le facem.
Ne-am propus saptamina viitoare sa mergem la Bran citeva zile dupa care ne vom cauta refugiul la mare.
Dar ce sa mai lungim vorba sa trecem la poze .
Frumoase poze, felicitari!
In primele, unde rulota e agatata dupa masina, mi se pare ca vad roata de manevra a rulotei un pic cam aproape de asfalt, sau mi se pare mie. Nu vi se intampla sa atinga la denivelari?
Asa este e cam mare acea roata si mi-a fost lene sa o scot
m-am gindit sa cumpar una mai mica daca tot sunt asa comod, dar am observat ca ma atentioneaza cind atinge si reduc viteza sa nu se balanseze, oricum nu o las asa.
La drum a fost ok se invirte foarte bine si nu e tare fiindca este roata cu camera deci nu e soc mare la atingere, dar am vazut am 2 variante ori o scot in mers ori iau alta mai mica.
Cristi ce sa spun despre peste? batea un vint si a fost un timp vai de noi , la pescuit am unde sa merg mi-am facut abonament pe 2 balti foarte bune Moara Vlasiei si Tincabesti plus ca am balta la 1 km de mine.
Cind voi merge cu rulota la pescuit voi face normal si poze . Deocamdata suntem la relaxare , mare dupa care urmeaza muntele si in continuare baltile de pescuit si cred ca vom merge si in Ungaria cu rulota la pescuit.
Cu scuzele de rigoare am uitat sa va spun despre carbunii de gratar luati de la Relu Buliga , ce pot spun ?
Sunt fantastici curat fara fum si fara foc faci gratar simplu delicat si foarte foarte practic, cu cele 2 patrate ai jar pt 2 ore suficient sa frigi carne pentru 4-5 persoane lejer.
Se aprind foarte simplu cu numai 1 bat de chibrit pus aprins deasupra lor se aprind instant nu scot fum si lasati cam 15-30 de min se ajunge la potentialul maxim.
Recomand si calitatea si pretul sincer la 130 de mii de lei faci 2 gratare super super curat si elegant.