Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asa am dorit, si asta am avut. La invitatia unor prieteni am mers la proaspat achizitionata, intr-un superb loc putin stiut, si i-am facut ianugurarea de Paste. O parte dintre imagini! :D
Fişiere ataşate
DSCN0830_510 [640x480].JPG (38.98 KiB) Vizualizat de 2619 ori
DSCN0868_547 [640x480].JPG (47.12 KiB) Vizualizat de 2618 ori
Da...,scuze n-am scris unde este si locul..., doar de trecere, nefiind posibila camparea.( varf de munte, doar soseaua este plana) Este vorba de Sotrile, se ajunge si prin Campina, spectaculos este ca mergi pe creasta muntelui, si vizualizezi spatiul in ambele parti ( cam rar asa) :D . :D Merita sa treceti , creasta desparte Breaza de "Barajul Paltinu"!
Ultima oară modificat 04 Mai 2011, 14:02 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Chiar ma intrebam si incercam sa ghicesc unde-i locatia. Nu este loc pt popas ? Deci se poate vizita numai in trecere ? Nu e drumul rau , sau ? Hai, la detalii Mihai, nu fi zgircit.. :)
Tocmai noi astia mai carunti, trebuie sa aratam ca-i necesara in orice postare, citeva detalii despre drum, locatie , posibilitati, ca sa stie rulotistii daca-i de mers pe acolo sau nu.