Sibiu,in prag de primavara europeana

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Sibiu,in prag de primavara europeana

Mesaj de Lorant Istvan »

?Zn drum spre Centrul istoric

Imagine

Piata Mica

Imagine

Imagine

Imagine

?Zn contralumina

Imagine

Piata Mare

Imagine

Imagine

Primaria

Imagine

Corso

Imagine

Siluete

Imagine
Ultima oară modificat 07 Mar 2007, 22:53 de către Lorant Istvan, modificat 1 dată în total.
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Preturile sibienilor, înca, sunt acceptabile.....oare cum vor fi daca începe sezonul?
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

hu ce poze bune ! este canon sau nikon ? si calitate de slr
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

of course dslr 😉 ,nikon d 70s, nikkor zoom 18-70 mm
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

daca asi intelege si primele cuvinte... sint doar bilingv si astea sint in afara si eu am analogic nikon f2 ,dar din pacate este de citva ani doar o bucata de amintire,si eu asi cumpara un slr ,acuma ca m-am obisnuit cu canon un eos 5d ar fi bun,dar inca nu sint sigur ca mai am destul rabdare si ca chiar o sa am la ce folosi
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Scuze D.S.L.R. (digital single lens reflex), este un Nikon D 70 S de 6 MP, mult inferior la pret fata de un Canon EOS 5 D, dar mie-mi ajunge si are raportul pret calitate f. bun. plus ca mai am si doua obective classice AF Nikkor care merg la el + un blitz Nikon SB 800 Digital.
Legat de aparatele cu film....ce pot sa-ti pun ca inca se folosesc, de catre cei exigenti si crede-ma ca argumentele sunt foarte serioase. Eu inca mai folosesc un Nikon F 100 (considerat un monstru Classic datorita fiabilitatii) si l-am testat pe coasta de vest de la Alaska pina in Mexic si face fata :P
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nu am inteles of coures restu da ,da avantajele la nikon este ca se por folosi obiectivele de la analogice,700 de euro deja nu e ieftin,si itradevar este un raport excelent pret calitate,dar inca vor mai scadea preturile.acuma am un canon s3 is,il mai am si pe s2 si din comoditate tare am obisnuit aceste aparate de hobby cu zoom puternic,adica la joaca sint excelente,dar daca e vorba de mai mult ...eventual tare trebuie sa te straduesti,dar foarte repede dai de limite,de aceea asi dorii 5 d sau chiar la un pret mult mai bun recent aparut 400 d,ce a inlocuit 350,si acela ca si pret este asemanator cu al tau,dar..o data avind o calitate soperioara cine mai vrea inapoi la s3 ?,dar la 5d nu este zoom...si asa mai departe pina cind te poti timpii...
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Da Peti, ca sa ai la Canon EOS 5 D zoom optic de 12 ori, cum ai tu acu', te coasta un car de bani. Evident, indiscutabil, 5D este un dslr formidabil care are raportul CCD-ului 1:1 asta ineamna ca orice obiectiv classic ii atasezi, ai aceasi distanta focala ca si pe film, dar din pacate un obiectiv Canon de 2,8 si focala 28-135 (zoom optic cam de 6 ori) costa cam 1200 $ :x
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Baieti,mutati discutia pe hobby-uri! Va rog!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ce te bagi peste oameni ?(si catiri) tu esti moderator,pune unde vrei .... si unde este makro si super makro - sergiu ! nu macrou ! vorbim de sticle scumpe nu de peste-- deci in total s-ar ridica la vreo 4000 euro...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D :D :D Vezi de ce spun io ca nu se poate supara nimeni pe tine???!!! :D :D :D Pentru ca,oricum ai da-o....tu tot aia faci!!! Exact ca fetita aia ta a mica si frumoasa!!! :D :D :D Pai...nu-i pacat de topicul asta facut cu poze asa frumoase??? Se uita omul...vede ceva frumos si....citeste dupa aceea despre lentile si aparate scumpe!!! :D :D :D Care,mai mult ca sigur nu are legatura cu Sibiul si alte capitale europene!!! :D :D :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

da,te rog sterge toate astea cu aparatele
Scrie răspuns