Dupa cum am promis de paste am fost in zona moldovei in jurul Manastirii Sihastria ,cu toate ca am dat pe benzina aproape un salariu de bugetar :lol: a meritat , timpul a fost frumos si am avut parte de liniste atat fizica cat si sufleteasca :)
Fişiere ataşate
Manastirea Sihastria
P1120975 [].JPG (58.71 KiB) Vizualizat de 2405 ori
floricele pe campii
P1120772 [].JPG (96.43 KiB) Vizualizat de 2405 ori
Multumim, a fost un vis frumos care din pacate s-a terminat prea repede
si o ultima poza cu balta de peste (mancarea calugarilor de la Manastirea Poiana Largului )
Cu ceva ani in urma...am vizitat si manastirea Sihastrie si Sihla.Am fost profund impresionat de modul in care am purtat discutii cu parintele Cleopa.Cu parere de rau am aflat dupa putin timp ca ne-a parasit definitiv,mergind in lumea celor drepti .Sa ii fie tarina usoara in somnul cel de veci .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Domnule Bogdan, felicitari pentru locatia aleasa si mai ales pentru vizita la manastirea Sihla si la pestera Sf.Teodora, cu toate ca ati facut traseul cu un copil mic. Sus, la muntele sfant (cum zic localnicii), nu urca foarte multi turisti, poate din cauza drumului. Noi nu am mai venit in zona deoarece o cunoastem cu de-amanuntul si am vrut sa vedem manastirea Lepsa, pe care inca nu o vizitasem. Sper sa ne intalnim cu alta ocazie. Poate la Bran, in duminica Rusaliilor. Pozele sunt frumoase si ilustreaza reusita excursiei de Paste.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928