Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Datorita unor probleme cu "timpul" am fost nevoit sa ma despart de Avento, si tot suspinand, la un moment dat am gasit Dethleffs-ul asta la un pret ff bun asa ca am purces, nu e cine stie ce dar, vorba aia "Altu* moare s-asa n-are".
Cateva foto, nu ca sa ma laud ci ca sa vada tot romanu* cu ce m-am "procopsit" eu.
Cred ca sunt virusat, deja e a-III-a rulota.
Fişiere ataşate
Imagine007X.jpg (23.67 KiB) Vizualizat de 3410 ori
Imagine008X.jpg (90.72 KiB) Vizualizat de 3410 ori
Imagine010X.jpg (28.91 KiB) Vizualizat de 3410 ori
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??
Ma bucur foarte mult ca ai achizitionat o rulota identica cu a mea :D .Nu stiu cum arata interiorul,dar din foto cred ca sunt surori .Incearca sa pui si foto cu interiorul . Iti doresc numai bucurii si zile bune si sa fii permanent bucuros de ea . :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Multumesc pentru incurajari George, Ioan, multumesc mult, da, s-ar parea ca sunt surori rulotele noastre, o sa pun si din interior dar trebuie sa le redimensionez si ... mai dureaz un pic.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??
Creste numarul surorilor Dethleffs :D
Sa va plimbati cat mai multi ani cu ea cu vant din spate si fara peripetii.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)