Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vand invertor 220-12 v la 89 ron de 300w sau la 119 ron de 500w - ambele noi
dotate cu cooler pt racire , led indicator de baterie descarcata , mufa conectare la bricheta masinii , conexiune si cu clestisori pe bornele acumulatorului
la acest produs posta pt cei din alte orase ar costa 9 ron / colet, sau fancourier 20 ron.,
vand UPS - sursa de curent neintreruptibila cu acumulator incorporat si redresor , va ajuta sa scapati fluctuatiile curentului alternativ si de micile intreruperi ( max 15 -20 min ) va ofera 220v, NOU , MARCA RAGGIE - 180 ron + posta 20 ron sau curier 30 ron daca e cazul si nu sunteti din Bucuresti
- Bucuresti zona stadion 23 aug, Lia Manoliu sau prin posta/ curier
0722 227 048, 0752 227 048 LUPU Ciprian
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut . foarte buna marfa probat de mine la Cabana Cumpana dupa 2 nopti de furtuna am ramas fara baterie la rulota si am incarcat-o prin invertor de 500w conectatla masina si pus in functiune la rulota . Recomand cu placere produsele .
Revin cu invertoare care au lipsit--------- de 500w ( varf de panta ) - la 119 ron
300w ( varf) 89 ron
ambele au inclus in pachet conectare atat la priza 12 v la bricheta masinii cat si clestisori pt borne acumulator ( din rulota sau auto)
de mentionat ca au un consum in gol (fara consumator): <0,3 A (la 12 V) ~ 3W
am mentionat acest lucru pt ca se poate monta in rulota o priza aplicata si invertorul legat permanent DAR trebuie tinut cont si de acest consum ...
de asemenea poate fi oprit din butonul ON OF....
alte detalii la tel sau pe mail referitoare la expediere colet postal sau curier rapid..
pt. a nu posta un nou anunt, completez aici si............ mentionez ca am si invertor 100w max power fara cooler - se poate folosi doar pt incarcarea unor accesorii sau pt receiver tv care din ce am probat consuma 20-30 w.
PRET 79 RON - NOU
am de asemenea de vanzare una bucata invertor 1000w varf de panta - randament real 65-70 % constant- permanent
Produsul nou , nefolosit 50 euro .
posta ar costa 10 ron sau fancourier 20 ron, pt cei ce nu sunt din Bucuresti.
Acceasi marca ONS- conform foto de mai sus, echipat cu cooler si senzor de temperatura , autostop in caz de nefolosire ( doar pt cooler), ,,,,
consum in gol 0.3 amp/h.