topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cu ocazia primei intalniri a RETROMOBIL CLUB ROMANIA ,am fost invitat de bunul meu prieten Viorel Burcea sa particip la prima iesire din 2011.Toata "miscarea" a fost orchestrata cu eleganta si dibacie de catre BOGDAN COCONOIU (zis si AUTOMOBILIA :D ) ,felicitari
Am reantalnit cu placere vechi prieteni virusati de microbul fiarelor
Dupa o prezentare de circa o ora in fata Casei Poporului am plecat intr-o parada spre Belciugatele .Startul a fost dat de catre maestrul Marian Dumitrescu o legenda vie a automobilismului sportiv .La plecare am fost copilotul lui Viorel intr-un OPEL SUPER SIX din 1939 ,iar la intoarcere am venit cu un IMS (Aro M 461 )condus de catre Cristi Ozon (cei dupa 4x4 stiu cine este ) :lol:
In complexul familiei DINEI (fiul, fost coleg de arme :D ) ne-am strans in jurul unei mese festive ,cu ciorba de peste ,mititei si alte consumabile :D
A fost frumos si mi-am propus sa-mi iau alta cotoarba
Sunt virusat de acesta nebunie din 1998 de catre bunul meu prieten si mentor (in ale fiarelor ) IUSTIN CAPRA
Cum prima dragoste nu se uita promit sa achizitionez o "amanta "cat de curand
Si acum imagini cu DOAMNELE din tineretea parintilor nostri (sau parintilor parintilor nostri )
Bine ,bine ,dar pozele ? Cred ca le-ai " teleportat " in alta parte !! :shock: :shock: Daca nu-mi vindeam Warthburg-ul ,veneam si eu cu frumusetea verde !!! :oops: :P Te salut ,Buca
Felicitari pentru acest viciu...frumoase poze...acel IMS din poze stiu ca are cauciucuri originale Danubiana (nu se mai fabrica), le foloseste doar la intalniri sau expozitii speciale...masinile vechi se intretin cu un mare efort financiar
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buca ,proprietarul IMS-ului ,il stiu dar nu stiu de unde ! Nu sta prin zona Candiano Popescu ? Sa revenim la subiect ,frumoase printesele . Adevarate bijuterii ...pe roti !
IMS-ul este probabil al lui George Pantelimon, un impatimit al acestor masini..Cu siguranta este restaurat de el. Toate IMS-urile restaurate de el, au inscriptia "Fabricat in Romania"