Impreuna cu cativa prieteni care au avut placerea da a ma insoti la un gratar unde am udat si noua achizitie HOBY deluxe 91 , am desfasurat activitati specifice RV in zona ce se vede n titlul topicului.
atasez mai jos si cateva momente imortalizate.
Fişiere ataşate
IMG_0878.jpg (25.52 KiB) Vizualizat de 2865 ori
IMG_0886.jpg (83.74 KiB) Vizualizat de 2865 ori
IMG_0894.jpg (72.33 KiB) Vizualizat de 2865 ori
IMG_0898.jpg (71.52 KiB) Vizualizat de 2865 ori
IMG_0903.jpg (73.95 KiB) Vizualizat de 2865 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mai Ciprian, ai mers pe burta cu udatul ...si tot pe Arges. Daca stiam si noi ca la cativa cativa km in amonte se uda o rulota cred ca veneam inot pana la voi, cu Bucataru in frunte :D .
Felicitari pentru noua achizitie!
Eu Ciprian nu prea le am cu udatul insa, m-a amuzat faptul ca eram atat de aproape pe cursul aceluiasi râu.
Daca ai fi stiut de noi, doar dadeai drumul la vale, la ceva sticle. :)
DA se aranjeaza bine, " da " bine, mai ales comparativ cu ce am avut inainte un International Trailer din 78... .. cand ma uitam in oglinda acceleram sa fug de ea, dar venea dupa mine ca era agatata :P
@Nelu, ca sa pluteasca sticlele spre voi ar fi trebuit sa le dau drumu' pe rau goale , dar cu dopul pus si un bilet de salutare ca-ntre marinari :) Daca ar fi fost pline exsista riscul sa naufragieze pe traseul naval,,,
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ai dreptate Ciprian, dar asta ma duce cu gandul la o intamplare petrecuta cu ceva ani in urma cand campasem pe valea Ariesului la Garda de Sus. A venit o viitura care a luat unor vecini neglijenti, sticle de vin, tuica, bere, sucuri si inclusiv toata carnea necesara pentru 3 zile cat aveau sa stea campati acolo. In acea perioada nu aveam camper, toti in acea locatie eram cortisti. Asa am ramas si eu fara o geanta frigorifica, dar in cazul meu "viitura" avea 2 picioare si a venit noaptea dupa ce ne-am culcat.
Sa ma manance lupii , ce rulota si-a luat asta a lu Lupu bai nene , asa da pe asta nu o mai poti numii conserva pe roti , asta este casa pe roti . Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multe ieseli.