GURA PORTITEI

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: GURA PORTITEI

Mesaj de Sandu Toma »

No, is not possible , because the only way to get there is by boat.
One of our friends was there with his van (on a boat) but as he said, he will never repeat this experience.
Orice problema are o rezolvare practica
jacek
Membru forum
16

Mesaj de jacek »

Merci Sandu.

Whow - with van on the boat :shock: -The Great Traveller is our friend.

Drum Bun, Jacek.
Please write me in english, my romanian is from google translator.
Eu nu cunosc limba română, dar din ceea ce este Google Translator ...
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Vin si eu din urma rau, cu citeva pareri. Locul este superb. S-a schimbat mult in bine, dar si preturile sint proportionale... :) Pagina web; http://www.guraportitei.ro/prezentare.html
Am fost nu odata acolo din cauza ca ne-a placut, plus ca fosta sefa de turism zonal, ne era prietena. Se poate lasa rulota la debarcader. Cu "salupa rapida" faceti aprox 30 min 17 km.
Cu rulota se poate poposi si la al 2lea coplex, Lunca. Nu e camping, dar se poate campa la intelegere. Pentru cei ce le au cu pescuitul e "recomandat" http://www.complexlunca.ro/ :)
S-a pus de mult in discutie amenajarea unui camping. Ma voi interesa si revin cu detalii. E pacat pentru cei care trec prin zona a nu vizita aceaste 2 puncte. Postez citeva foto antice.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

* Pentru cei interesati de mai multe imagini cu debarcaderul, lacul, complexul, etc, vizionati : http://www.youtube.com/watch?v=jzzEw7Na ... re=related
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cei de la unitatea militara au o alta cale de acces. In 1987 un domn din Constanta ne-a vizitat la Portita cu masina. Nici pana azi nu stiu pe unde a intrat. A venit noaptea, treaz si a plecat a doua noapte, tot cu masina. Deci este si o cale terestra de acces dar, probabil, nu pentru turisti.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Eu am fost anul trecut la Gura Portitei in extra sezon la pescuit ; si mare mia fost mirarea cu a putut ajunge masina acolo
IustinM
Membru forum
15

Mesaj de IustinM »

La Gura Portitei se ajunge cu vaporasul din Jurilovca. Masinile pe care le-ati vazut sunt aduse pe apa cu bacul. Mai era o trecere pe Grindul Lupilor prin zona protejata. Se numeste ruptura 2 de la canalul 5. In acea zona este si fosta cabana a lui Sadoveanu. Am fost cu masina pe grind incercand sa ajung la Gura Portitei dar am ajuns la canalul 5 unde podul a fost desfiintat. Cine are este pasionat, este unloc deosebit pentru pescuit la ruptura.
Scrie răspuns