Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu stiu ce sa zic...mai pun o foto cu burduful si tot sistemul.Eu am masurat diametrul(50mm) in partea dinspre sistemul de cuplare.In partea opusa (dinspre rulota),pare dupa ochi a fi la fel,deci nu am mai masurat.Mi se pare cam mare diferenta de la 30mm la 50mm.sa se intinda oare atat de mult burduful pe diametru?
Sergiu ,asa cum am promis ,atasez fotografii ale burdufului .Este cel ce se afla pe rulota mea ,deci si la tine acelasi burduf.
13042011 (Copy).jpg (38.86 KiB) Vizualizat de 1365 ori
13042011(001) (Copy).jpg (34.74 KiB) Vizualizat de 1365 ori
13042011(002) (Copy).jpg (39.05 KiB) Vizualizat de 1365 ori
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ok,dar ca diametre,aveti 50mm pe disp. de cuplare si pe tija?daca acel burduf este prevazut sa se intinda cca 2cm pe diametru fara probleme,atunci e in regula.