topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As fi trecut si eu cu vederea postarea lui, dar astfel de aberatii pot induce in eroare pe altii care vor crede ceea ce spune Nae, "ca doar e pescar vechi".
Si uite-asa se duce omul la balta statului in timpul prohibitiei "doar sa se relaxeze, nu sa prinda peste si sa-l ia acasa" si se trezeste cu mai stiu eu ce Proces Verbal ...
Asta a fost modul meu de a "sanctiona" aberatiile !!!
La urmatoarea postare care contine informatii false colegul Nae va fi avertizat !!!
Art3 Lit.c Nu este permisa, in egala masura, postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi.
Ca sa fie tot omu lamurit, administratorii de balti private pot decide daca la ei pe balti se respecta sau nu o perioada de prohibitie, mare majoritatea nu respecta acea perioada si permit pescarilor sa pescuiasca, un lucru legal care nu poate fi sanctionat de catre nimeni.
Deci daca pescuit pe balti private in prohibitie nu aveti nici un fel de griji, totusi eliberati cat va lasa inima din pestii cu burta plina de icre.
PS, mi-am dat si eu seama ca Nae le are cu povestile pescaresti, acei carasi postati de mine erau prinsi pe un bazin foarte vechi si erau exemplare record de 1,6 respectiv 1,8 kg cu o varsta de peste 15 ani, adevarate raritati tinand cont ca media acestei specii este de 250-300 grame.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Sandu Toma scrie:Nae, e clar ca aberezi si interpretezi"legea" asa cum iti convine tie !!!
"Daca faci agrement si pescuiesti sportiv nu vad pt ce ti-ar face acel dosar penal, ce ar scrie ? " "Se interzice pescuitul in scop comercial si recreativ/sportiv al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice"
"A fost gasit omu cu 4 lansete in apa cu rulota linga el cu grataru linga el si facea plaje si din aceasta cauza trebuie pedepsit aspru."
Fii atent ce spune OUG 23/2008 :
Art. 64. – Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 150 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:
g) pescuitul în apele continentale şi în apele maritime interioare, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie;
Crezi tu ca daca pe Ninel Gavanescu il gaseste padurarul cu pusca incarcata in padure. il crede ca doar iesise sa ia aer ???
In orice legislatie, tentativa se pedepseste !!!
Sa traiti... domnu' Sandu.
Eu nu am inteles nimic de mai sus ?
Luminati-ma !
Sa traiti mult, domnu' Sandu !
Corect am vrut sa induc in eroare si sa instig oamenii sa mearga la pescuit , recunosc si REGRET.
Problema este daca au mai fost si altii sa nu spun amenintati ca mine ci doar preveniti, sincer nu am mai vazut .
Ultima oară modificat 12 Apr 2011, 19:35 de către Popescu Niculae, modificat 1 dată în total.
Eu am inteles ca tot ce ai spus este legat de pescuit si de aceea nu cred ca esti off. si ti se va sterge cum spuneau unii acum citeva zile , chiar sunt curios daca se face ce s- a spus.
Nu puteam sa ratez o zi superba si am fost la pescuit , ca deobicei am prins si ceva peste dupa care a urmat eliberarea lui , distractia a fost maxima pt aceasta perioada in care crapul a inceput sa manince.
Nu ma vedeam scriind la "mincinosi".
Dar placandu-mi pestele, la mama lui, la gratar, am descoperit la cca 40 km de Bucuresti...
Mai bine vizitati site-ul... http://www.magura9.ro/
Deja am fost de doua ori cu rulota...ca vizitator.
Binenteles insotit de bicicleta prin padurile din jur.
Zona-i superba. FIR INTINS...pescari !
pescuit-la-crap-bansec.jpg (87.21 KiB) Vizualizat de 1315 ori
Pentru orice exista un inceput,azi cu rulota.....si miine cu undita.
Nici eu nu ma vedeam cu rulota si conducand un ansamblu de 10 metri.....asa ca sti, niciodata sa nu spui niciodata :D