bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut Buca ! Am vazut-o si eu. Este pusa in cartierul Primaverii ,vis a vis de Parcul Herastrau . Mie imi plac lucrurile mari ,dar asta este exagerat de tot !!!
Hmmm,nu prea inteleg ce pret ar avea,ce motorizare,ce greutate,....si tot asa...
Daca ajuti un prieten da detalii ,daca nu ...de ce ai postat tu la vanzari?
Salut Sorin ,daca vrei sa citesti anuntul ,indicat este sa deschizi si ochii :D ,mai ales in prima parte a postarii .
Pretul este de 35.000 EURO (credeai ca sunt LEVA :D )
Ptr. linistea ta sufleteasca e bine sa nu afli capacitatatea cilindrica .
Sa inteleg ca te intereseaza "scula'' ,banii nefiind o problema ,aflu numarul de tel. si urgent te contactez
Cu respect Cristy Bucatarul :P
Acum merg sa tai si copacii din planul doi ,impusc si cele doua pisici care faceau "chimie" ,pe gard ...si uite asa satisfac tot poporul chinez :lol: :lol:
azi am vazut-o in Vacaresti,intersectie cu splaiul Unirii, arata bestial
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Mai mult decat impresionant....
"Am luat internetul in picioare" si am cautat "monstrul sa vad ce poate:
motorizari de la 5000 cmc in sus
dotari: tot ce se poate, depaseste imaginatia
permis de conducere: cred ca pentru autobuze
vrem si noi: nici nu stiu daca...
ce se poate face cu "obiectul": nici asta nu pot sa-mi inchipui considerand drumurile si camping-urile noastre
lumea se va da la o parte din fata celui care stie unde vrea sa ajunga
Ii trebuie un drum pana la Padina, la destinatie o gasesti "articulata"... :lol:
Se poate considera o investitie,pentru cine isi permite, sunt cateva companii romanesti care ar fi interesate de asa ceva sa inchirieze pentru actori sau personal auxiliar, gen regizori,etc...cand se filmeaza anumite filme in Romania, in anumite zone ale tarii, din ce am observat eu, are 2 aere conditionate, si spatiu berechet, nu-i de neglijat acest lux!
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Numai daca pui 100 de euro pe zi,(dar cred ca se poate scoate mai mult) ori 10 zile, sau 30 de zile, sau 2 luni, se aduna o suma frumusica, cu tot consumul ei, tii cont ca nu prea circuli cu ea, ajungand o data la locatie, banii se fac cu ea parcata!!!
Niky si Lavinia Radu