Minivacanta Zetavar 10-15 apr & 17-21 apr Camping Vasskert

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Minivacanta Zetavar 10-15 apr & 17-21 apr Camping Vasskert

Mesaj de Rusu Mihail »

In perioada 10-15 Aprilie vom merge la Paensiunea Zetavar, Odorhei-Subcetate-Zetea. S-au scris numai cuvinte frumoase si Lori stie bine ce scrie. Vom face poze si vom da alte detalii.
Intre 15-17 vom fi la Dej la Peti. Intre 17- 21 Aprilie, vom merge la Camping Vasskert. Am primit un raspuns frumos din partea gazdelor, iar campingul mi s-a parut deosebit de frumos.
Daca cineva are vacanta si inclina a vizita aceste doua super locatii, ii asteptam cu placere. Aceasta zona ne-a ramas cam nevizitata si din cauza postarilor, vom ajunge si noi acolo...:)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Re: Minivacanta Zetavar 10-15 apr & 17-21 apr Camping Vasske

Mesaj de Raul Paltineanu »

Asteptam cu drag impresiile din acea zona. Noi suntem hotarati sa petrecem pastele la Zetea daca vremea va fi favorabila.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Rusu Mihail scrie:... Intre 17- 21 Aprilie, vom merge la Camping Vasskert. Am primit un raspuns frumos din partea gazdelor, iar campingul mi s-a parut deosebit de frumos....:)
Campingul ESTE deosebit de frumos si, mai ales, linistit.
P.S. Daca prinde cineva un peste, de orice fel (intre biban si morun) in raul din spatele campingului, sa-i faca o poza. Eu n-am reusit (sa-l prind, ca aparatul era oricum pregatit ).
Distractie placuta.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Poate va facem o vizita. Peste e in lac, numai ca trebuie sa te pricepi sa-l scoti :P .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ce frumos imi propusesem eu plecarea in prima postare. Era soare si cald pe atunci...Azi am plecat. Dar ne-am oprit la Cheia, pt ca din fata veneau masini cu zapada grupa pe capote.
Vintul batea incit ne clatinam ca vaporul , iar prin statie, tiristii, "colegii " nostri de trafic, se anuntau ca pe pasul Bratocea, era deja blocaj. Asa ca ne-am campat la fosta pensiune. :)

Imagine

Dupa 2-3 ore, spre seara, incepusem sa credem ca am gresit data plecarii. Am trecut pe la cabana, n-am simtit cind a trecut timpul. Un sprit cu noua gazda, mi-a usurat somnul de noapte.

Imagine

Dimineata, bucurie mare, am zis ca-i Craciunul. La cafea, ma uitam pe geam si visam , cirnati , toba si piftie... :) Am plecat la o pizza cu un prieten rulotist neamt, campat linga noi.

Imagine

Imagine

Imagine

Fiind decit o "tentativa" de plecare, voi posta zilele urmatoare la Imagini si impresii din excursii. Din cauza ninsorii, ne-am intors acasa sa ne luam ce-am uitat si poate miine plecam :)

Imagine

De aia se si spune ca: omul pleaca, dar nu se stie cind ajunge. Sa ma dau cu 3,5 t pe derdelusul Bratocea-Sacele, ar fi fost prea riscant. Si asa, la meteo e o prognoza "super" pina pe 25 :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Dupa cum ne arata prognozele meteo tare ma tem sa nu patim la fel si de Paste. Mai ales cei care merg in zonele montane. Si oricat de frig a fost, tot v-at simtit ca "acasa" la Cheia. Va urez drumuri bune si timp frumos la viitoarea incercare.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Si noi va tinem pumnii.
Va dorim Drum Bun si asteptam sa va revedem, de data asta pe meleagurile noastre....... :mrgreen:
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Am plecat spre Dej pentru a-l insoti pe nepotul (nou rulotist) in achizitionarea unei rulote de la Peti. Initial, doream a merge cu camperul si a poposi la Vaskert Sovata.
Bine ca am amanat aexcursia cu camperul. Pe Sinaia Predeal Timis, s-a circulat cu 5-10km/h. Iarna ca-n Decembrie. Am vizitat Sovata si Vaskert camping de dupa gard :)
Statiunea e superba, locatia "bunuta", nu stiu daca nu se aude si zgomotul strazii. Campingul arata super de afara. Bineanteles ca vom reveni cind se indreapta vremea...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Eu am fost cu rulota la Vasskert in 2009 si am fost campat in spate in camping in zona rezervata pentru campere si rulote si nu sa auzit numai susurul riuletului aflat imediat dupa gardul viu.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Noi am apucat vara trecuta (cand am fost la adunarea de la Mustang) sa vizitam campingul Vasskert. Este frumusel dar copaci ca sa ai putina umbra nu sunt decat in spate, langa rau. In rest este curat si ne-a placut , mai putin pretul care, in comparatie cu pretul de la Mustang, ne-a impresionat. De altfel l-am dat exemplu pe Attila de la Mustang insa ni s-a replicat ca de vina este zona (campingul de la Mustang este mai izolat). In rest ne-a placut locatia.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Domnule Rusu ,probabil ca v-ati teleportat ...in timp ,prin luna decembrie . Pozele asa arata !!! :oops: :P :P
Încuiat