Ce frumos imi propusesem eu plecarea in prima postare. Era soare si cald pe atunci...Azi am plecat. Dar ne-am oprit la Cheia, pt ca din fata veneau masini cu zapada grupa pe capote.
Vintul batea incit ne clatinam ca vaporul , iar prin statie, tiristii, "colegii " nostri de trafic, se anuntau ca pe pasul Bratocea, era deja blocaj. Asa ca ne-am campat la fosta pensiune. :)
Dupa 2-3 ore, spre seara, incepusem sa credem ca am gresit data plecarii. Am trecut pe la cabana, n-am simtit cind a trecut timpul. Un sprit cu noua gazda, mi-a usurat somnul de noapte.
Dimineata, bucurie mare, am zis ca-i Craciunul. La cafea, ma uitam pe geam si visam , cirnati , toba si piftie... :) Am plecat la o pizza cu un prieten rulotist neamt, campat linga noi.
Fiind decit o "tentativa" de plecare, voi posta zilele urmatoare la Imagini si impresii din excursii. Din cauza ninsorii, ne-am intors acasa sa ne luam ce-am uitat si poate miine plecam :)
De aia se si spune ca:
omul pleaca, dar nu se stie cind ajunge. Sa ma dau cu 3,5 t pe derdelusul Bratocea-Sacele, ar fi fost prea riscant. Si asa, la meteo e o prognoza "super" pina pe 25 :)