Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va rog a propune subiecte sau topicuri ce considerati a fi sterse. Nu are rost arhivarea. S-a practicat. Ce-i urit, trebuie sters "Definitiv". Multumesc. ( e o parere personala )
A arhiva ceva, este egal ca si cum ti-ai prins femeia cu unul si ai poza. Din cind in cind, scoti poza. Ori o rupi si incerci sa uiti, ori o terorizezi din 6 in 6 luni. Cum e corect?
Orice arhivare a unor jigniri, atacuri la persoana ( facute in fata pc ului ) pot fi oricind un subiect ce ne dezbina. Drept pentru care, Forumul Club RV trebuie sa fie "curat " :)
In urma concluziilor si ale raspunsurilor, cu permisiunea celor in drept, vom proceda la stergerea anumitor postari. Asteptam parererile. Toate cele bune! (cele rele sa se spele)
Propun : Mutarea Topicului ( inchis ) "Să ajutăm nişte suflete necăjite" si a Topicului " La multi ani " la Categoria Generala RV. Topicurile sint de apreciat, dar parca nu pe pagina principala.
Cel putin topicul La Multi Ani, nu prea-i vad rostul...Personal cred ca mai interesant era un SMS sau un telefon direct sarbatoritului, daca tot tinem la acesta si chiar dorim sa-l felicitam...:)
Corect si logic.
Dupa parerea mea ar trebui sterse toate topicurile in care, desi subiectul ar fi putut fi interesant, 2 sau mai multi colegi au ajuns a se contra, certa sau chiar jigni.
Am incercat sa dau si cateva exemple, dar am constatat ca s-a trecut deja la treaba. Felicitari.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Si noi credem ca unele "mizerii lasate in urma lor" de unii "colegi", care unii dintre ei de mult nu mai sunt membrii acestui club (adica au fost stersi ca useri, iar pentru noi, ceilalti membrii mai vechi, reprezinta doar istorie) trebuiesc sterse, cu totul. Este uneori vorba chiar de topicuri intregi, initiate de aceste persoane, care nu au nicio legatura cu rulotismul....... nici topicul si nici persoana...... :lol: :mrgreen:
Multumim Doru, Liviu, Lori, Marius! Vom tine cont de parerile voastre si a celor vechi, care cunosc cit de dificila a fost organizarea Clubului si prin cite a trecut...In final tre' sa iasa bine... :)
Rusu Mihail scrie:Va rog a propune subiecte sau topicuri ce considerati a fi sterse. Nu are rost arhivarea. S-a practicat. Ce-i urit, trebuie sters "Definitiv". Multumesc. ( e o parere personala )
A arhiva ceva, este egal ca si cum ti-ai prins femeia cu unul si ai poza. Din cind in cind, scoti poza. Ori o rupi si incerci sa uiti, ori o terorizezi din 6 in 6 luni. Cum e corect?
Orice arhivare a unor jigniri, atacuri la persoana ( facute in fata pc ului ) pot fi oricind un subiect ce ne dezbina. Drept pentru care, Forumul Club RV trebuie sa fie "curat " :)
In urma concluziilor si ale raspunsurilor, cu permisiunea celor in drept, vom proceda la stergerea anumitor postari. Asteptam parererile. Toate cele bune! (cele rele sa se spele)
Intrebare pt initiatorului topicului !!!
Avand in vedere ceea ce ai scris Mihai in deschiderea acestui topic pe vremea cand erai moderator si incercai din rasputeri sa mentii o stare de liniste, esti de acord sa continuam ceea ce propui mai sus ?????
PROPUN ADMINULUI desfiintarea acestui topic sau inchiderea lui pt o perioada nedeterminata.... pt ca NU este benefic nici costructiv pt forumul nostru :
nu avem nevoie de discutii aiurea ............ daca la off topic vor exsista topicuri care nu sunt pt rulotistii pot fi , dar nu speciale pt a exsista " un teren de cearta "
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru ca eu am promis ceva la primirea aceste "Functii", nu voi face asta decat in ultima zi, dar mi-ai face un mare serviciu da ai sterge mai inainte.
Ce treaba are CD-ul? Adminul da, asa ca nu cred ca trebuie sa astepti aprobarea CD-ului, pentru asta sunt numiti moderatorii sa modereze. daca Adminului ii trebuie astfel de topic, nu are decat sa-l puna inapoi sau sa deschida altul. Hai la treaba; boala lunga, moarte sigura :D
P.S. CD are treaba cu asociatia.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
ai dreptate am editat si am scris porpun adminului ....sa le desfiintam inchidem .....
asta am sa si fac ,,,cred,,,, asteptam insa si de la Nelu sa ceara inchiderea pt ca unul din cele 2 topic uri sunt deschide initiate de el.....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sincer , cred ca trebuie o sectiune unde se,, regleaza presiunea" a vedea viata numai in roz :mrgreen: nu stiu daca-i un lucru productiv ?!...unde-si mai au loc sarea si piperul ??
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero