Pai este vorba despre o constructie mai speciala care permite niste caracteristici functionale mai bune. Dar bateria in sine este tot baterie Pb-acid. Multumesc d-lui Laszlo pentru confirmarea a ceea ce am citit si digerat eu despre acumulatorii AGM. Acum imi permit sa pun eu linkul de unde a citat dumnealui:
http://www.varta-automotive.ro/?id=102&L=17. Se vorbeste despre impulsuri de desulfatare. Corect, aceste impulsuri ajuta intrucatva un acumulator plecat spre cele vesnice. Doar ca bateriile AGM se sulfateaza foarte greu. Si asta tot datorita constructiei lor. AGM = Absorbent Glass Mat, adica in loc de plasticul ala de 2 lei care exista la bateriile obisnuite intre placi, aceste baterii au o trasnaie de inventie ca o tesatura de fibra de sticla foarte fina ce atrage acidul (ma rog, solutia de acid sulfuric) prin fenomenul de capilaritate. Practic tine acidul bine omogenizat si "intins" la verticala, asigurand un randament maxim al reactiei chimice pe intreaga suprafata a placilor. Astfel, acidul nu se mai "balangane" prin tot volumul alocat, ci sta in cumva "impregnat" in acele tesaturi.
Insa asta nu inseamna ca se poate pune un transformator cu o punte redresoare si gata, am rezolvat-o. Problematica opririi automate a incarcarii ramane valabila.
D-le Serpescu, este, totusi, o solutie tehnica la care nu ma asteptam. Foarte frumos si elegant. Se pare ca-si merita banii carligul montat din fabrica. Adica din fabrica GM :D. Ca de la altii, ... hmmm, am dubii. Am spus ca voi recunoaste ca m-am inselat, poftim, o fac acum: m-am inselat, nu toata lumea adopta solutii low-cost ! In fine, mai intra in discutie si pretul masinii, care cred ca a fost destul de departe de o skoda octavia, dar oricum e o treaba excelenta. Totusi, niste poze la sosirea agregatului ar fi binevenite.
Si imi pare bine pentru Dvs. ca m-am inselat. Banuiesc ca n-a fost ieftin accesoriul asta.