Am fost si noi in weekendul ce tocmai a trecut la mare. Am mers off, cum mergem de obicei, intre Hanul Piratilor si Kazeeboo, pe plaja. Vremea a fost inchisa, destul de rece, dar ne-am harjonit cu cateii pe plaja si asa ca nu am mai simtit frigul. Am facut si poze...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Da da da colegiiiii ...nu va fost urat singuri ?? :lol: .... poi ori suntem colegi ori nu mai suntem :lol:
Se vede claritatea noului obiectiv sa îl folosești sănătoasa .
Va așteptam cu drag la boboci....poate reușiți sa veniți mai devreme totuși !!!!
Eheeee, bravo pentru "balaceala", dar mai ales pentru ca lucrezi pe manual, se vede ca experimentezi, se simte ochiul de compozitie si lucrul pe adobe, sau ceva setari..., de scula nu mai zic... :D
Ultima oară modificat 06 Apr 2011, 08:39 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Super frumos felicitari ,ce sa spun de catei? m-au fermecat si eu am tot un boxer Zeus 6 ani si la fel ca si voi am avut si un lup Rex care a murit la 12 ani , rex a fost oglinda lui zeus ce sa spun am plins mult timp dupa el.Rex dormea cu mine avea perna lui linga perna mea iar zeus doarme cu sotia , acesti ciini sunt niste suflete mult superioare oamenilor din multe puncte de vedere.Sa va traiasca si sa fie sanatosi .
Fişiere ataşate
ceilalti 2 copii ai nostri dupa moartea lupului am ramas cu mare gol in suflet
Va multumesc tuturor pentru aprecieri vis-a-vis de poze. A fost o iesire scurta dar care a reusit sa ne incarce bateriile pentru inca o saptamana. Abia asteptam sa ne vedem de Paste la Mizil si speram din suflet sa nu speriem lumea cu progeniturile noastre cu blana. Speram sa se comporte exemplar. Eu una am un pic de emotii si mai ca as inclina sa-i las acasa dar noroc cu Octav care e genul mai relaxat si a zis ca va face tot posibilul sa tina situatia sub control.
Eu raspund destul de greu la postari deoarece nu mai pot intra pe forum de la birou dar sper ca administratorii site-ului sa rezolve cat mai repede situatia.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
:D Pai ,,Sara "cu cine se joaca !? ia vazut si este dornica sa se joace cu ei ! :D
Raul mare va fi asupra atelor de cort ca a mea nu prea le vede!!! :roll:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero