Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Un prieten a cumparat o rulota facuta pentru piata din Marea Britanie si toate prizele de 220V sunt cu trei intrari. Stie cineva de unde poate procura un adaptor pentru aceste prize. (sa le transforme pentru doua intrari)
Copii mei dragi nu ma mai huliti , ati uitat ca eu am englezoaica?
Cea ce doriti voi am cumparat fara probleme de la exis.
Cita agitatie pt nimic cind voi stiti ca eu am tot da tot ce trebuie .
danutlupu scrie:Revin si eu cu aceeasi problema, nu am reusit sa gasesc nicaieri aceste adaptoare, ma poate ajuta cineva cu 3 bucati?
eu am gasit la magazinul Bucur Obor din Bucuresti, pot sa te ajut,si daca esti de acord, le cumpar eu si ti le trimit prin curier
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
De ce nu le desfiintati pe cele englezesti si sa puneti normale aplicate? Eu le-am lasat si pe cele de Anglia si am pus deasupra lor prize normale d'ale noastre... adaptoarele nu fac intotdeauna contact, am luat de la motorhome si sunt de calitate... dar tot nu am fost multumit.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Sincer mi-ar placea varianta sa le inlocuiesc pe cele existente numai ca as vrea ca in acest caz cele noi sa arate la fel dar ma indoiesc ca am sa gasesc piesa care trebuie. Banui ca producatorul ar trebui sa aibe un catalog dar nu am dat inca de el, poate ma ajutati voi, trimit cu curierul un bax de bere :D cui stie de unde pot comanda (si imi si zice); am nevoie de 3 prize pe negru pentru Elddis Avante 482 din 2004. Nu stiu daca sunt la fel: una face parte dintr-un corp dublu, una e aplicata si una de langa dulap stanga e simpla ingropata; pun niste poze.
Nu as opta pentru aplicate suplimentare ca mi-e mila sa gauresc rulota si arata si urat, doar cea de deasupra chiuvetei s-ar putea inlocui ca e tot aplicata.
Fişiere ataşate
DSC00882.JPG (62.64 KiB) Vizualizat de 3146 ori
DSC00199.JPG (41.57 KiB) Vizualizat de 3146 ori
DSC00174.jpg (69 KiB) Vizualizat de 3146 ori
DSC00175.jpg (71.74 KiB) Vizualizat de 3146 ori
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Eu am gasit pur si simplu la un magazin de electrice 2ron ... același lucru a făcut si un amic pt a nu mai înlocui sau găuri ....a cumparat adaptoare si le pune la ce este nevoie .....nici macar nu sta cu ele in prize ca sa nu dea urat
Ai interiorul exact ca la rulota mea, doar ca eu am prizele crem si nu am gasit nici macar la culoare cu toate ca am cautat la toti producatorii... Eu am doar prizele acolo si mufa de antena si 12v, tu le ai cam imprastiate si nu ai cum sa pui deasupra lor nimic...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Incercati la Dl Petre la Picior de Munte langa Targoviste,tel.0769473025.spuneti ca veniti din partea lui Jan Vasiliu omvesel Ploiesti . El face naveta in Anglia si poate aduce la comanda. Toate cele bune Jan omvesel .