Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Cu riscul de a ma repeta :oops: ! "...relatiile si "prieteniile" in lumea virtuala pot fi foarte fragile ,cu efecte nedorite in viata reala"...si asta de la un banal cablu pentru curent , fie el de 2,5 ;4...etc. :? Doar o parere !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ionut, eu nu am mentionat nicaieri sa se foloseasca o anumita dimensiune de cablu, cum spui tu, cablul se dimensioneaza functie de consumatori si de lungimea acestuia, eu am atras atentia referitor la protectia circuitului respectiv. Stim cate accidente se pot produce si sau produs din lipsa protectiei unui circuit sau prin supradimensionare elementului de siguranta prin folosirea unei liţe. Ca domnul Raducan a inteles sa ma ia peste picior pentru acest lucru este un fapt care m-a deranjat si a dus la nasterea acestei polemici.
La fel de mult am fost deranjat de atacul dansului la adresa producatorilor considerand standardele pe care acestia le respecta (in mare majoritate) ca maculatura. Dupa 14 ani, cat am facut productie in aceasta tara la momente la care toate afacerile se reduceau la comert - a lua de colo si a vinde dincolo cu adaos cat mai mare si tunuri, nu puteam ramane pasiv la afirmatiile domnului Raducan. Multi vorbesc de chinezarii si baga toti producatorii in aceiasi oala, habar nu au cate eforturi fac acestia pentru a putea iesi cu un produs pe piata, ce inseamna un prototip, o serie zero, omologari, certificate de electrosecuritate, atestate, promovari, etc,etc.
Asta v-o spune un om care printre multe alte produse industriale, a facut si remorci auto pe care nu cred ca exista multi sa nu le fi vazut pe strada si stiu foarte bine ca inseamna toate aceste lucruri, m-am lovit efectiv de ele. Cand am prezentat remorcile la RAR pentru omologare, acestia nu credeau ca sunt fabricate in Romania vazand la ce standard de calitate sunt executate. Dureros pentru mine este ca dupa toate acestea, atunci cand gresim nu avem puterea de a recunoaste acest lucru si a ne cere scuze. Eu daca am gresit nu am ezitat sa fac acest lucru. Orgoliile, pentru oamani adevarati au si ele o limita, cea a bunului simt.
Ultima oară modificat 01 Apr 2011, 11:53 de către Nelu Predonu, modificat de 2 ori în total.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Nelu Predonu scrie:Aveti dreptate domnule Gabriel referitor la topic, raspunsul vi-l dau aici.
Dragomir Gabriel scrie:Se pare ca iar a deviat topicul, in primul rand in clasa a 6-a si a 7-a pana in prezent nu se face electricitate...
Probabil am fost eu mai precoce. :lol:
Lasand gluma la o parte, va spun cu siguranta ca in clasa a VI a am avut ca tema la fizica, realizarea unui radio cu galena (impamantare, dioda de detectie, casca si antena). Eu l-am facut cu 2 tranzistori, atunci am prins pasiune de electronica, sunt lucruri pe care nu le poti uita asa usor in viata. Tot atunci la fizica si magnetismul (magnetul cu pilitura de fier) ati uitat?
Am vazut ca sunteti mai tanar ca mine cu 10 ani, afirmatia dumneavoastra: "pana in prezent" nu are acoperire. Multi spun ca acum nu se mai face scoala de alta data, inclin sa le dau dreptate.
Scuze pentru exprimare, ''pana in prezent'', adica pana la data asta, am fata clasa a 7-a, la asta m-am referit, poate pana termina clasa sa faca electricitate, nu m-am uitat in manual dar nu cred, abia au facut forte, energii cinetice si potentiale. Tin minte ca faceam montaje din clasa a 3-a la palatul pionierilor din Ploiesti, asta m-a ajutat f. mult la scoala, deja aveam notiuni... in ziua de azi nu mai ai unde sa te duci sa-ti dezvolti o pasiune din copilarie, inveti totul la scola si mai mult sunt notiuni elementare... Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Dragomir Gabriel scrie:...Scuze pentru exprimare, ''pana in prezent'', adica pana la data asta, ...
Este logic ce spuneti, dar acest "pana in prezent" are si un punct de plecare in timp. Facand aluzie la varsta, eu vorbeam de programa de fizica a anilor '70, eu atunci am facut clasele respective. Ca acum lucrurile s-au schimbat nu cred ca si pentru asta am eu vreo vina.
Sa inteleg ca exprimarea mea cu "fizica de clasa a 6 a sau a 7 a" nu mai este in ton cu programa actuala, se poate, dar pentru mine mentiunea ramane valida, eu in acele clase am invatat acele lucruri.
As fi tentat sa va raspund si la partea a II a a postarii dumneavoastra, (am perceput "atingerea"), dar nu doresc sa deschidem o noua polemica. Ma opresc aici!
O concluzie la ce am discutat referitor la acest subiect am tras-o in postarea mea anterioara, nu doresc sa ma repet!

ultima modificare - corectura ortografica
Ultima oară modificat 03 Apr 2011, 18:25 de către Nelu Predonu, modificat de 3 ori în total.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Nelule, a venit primavara ! :D
Da-o incolo de fizica...nu te-ai plictisit in casa ?
Eu abia astept sa ies maine cu prietenii rulotisti ! :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ies si eu Sandu, tot cu prieteni rulotisti, incerc sa-i ajut la ceva amenajari, ca tot a venit primavara.
Ai vazut ca s-a retras din Parlament legea Picnicului?
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Nelu Predonu scrie:Ies si eu Sandu, tot cu prieteni rulotisti, incerc sa-i ajut la ceva amenajari, ca tot a venit primavara.
Ai vazut ca s-a retras din Parlament legea Picnicului?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D ...spuneti-ne mai multe !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Eu unul ,propun stergerea topicului pe motin ca este ...."vechi'
Este cel mai elegant ,zic eu...
Tel:0744649371;0788649371
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Mai multe, ....legat de ce anume Ionut?
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Nelu Predonu scrie:Mai multe, ....legat de ce anume Ionut?
Legea "micului pe gratar" !... :evil: :evil: :evil: :evil:
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Bratulescu Ionut scrie:
Nelu Predonu scrie:...Ai vazut ca s-a retras din Parlament legea Picnicului?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D ...spuneti-ne mai multe !
Mai Ionut, nu pot sa-ti spun decat ca acea precizare a mea a fost facuta pe 1 APRILIE ! Din pacate, dupa aceasta data, ea (legea) a reintrat in Parlament.
Ultima oară modificat 05 Apr 2011, 01:38 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Aceeasi precizare: pentru a nu polua subiectul respectiv cu comentarii offtopic, ii raspund aici lui Nae.
Popescu Niculae scrie:Si hai sa va raspund la cea ce va doare Nelu pt tine un raspuns simplu si la obiect, curvaraseala la modul meu o face cel care poate si isi permite si daca esti invidios pe mine - asta ai inteles tu, ca sunt invidios pe tine??? - spune-mi ca nu mai vin cu Madalina la intilniri vin cu Ana sau Magda sau Gina asta ca exemplu - cred Naica, ca la cat te dai de viril, ai uitat-o pe Manuela, stii tu, ....sora lu' aia cu ceas - si tu stii mai bine ca daca nu te mai tine ceva - propui ceva ...pentru o proba ? - nu poti fi accepatat de femeii oriciti bani ai avea, asta findca sigur vei face si discutia asta. - Nae, eu am o cu totul alta educatie si parere despre familie, asta nu tine de numarul banilor sau de potenta. Un barbat mai calca si alaturi, ca altfel nu s-ar numi barbat, dar asta nu inseamna sa faca pe taurul comunal si sa se afiseze cu astfel de lucruri. Lauda de sine, la tine, nu prea miroase a bine.
Si uite cind vrei sau vreti am sa vin la o intilnire si cu sotia mea fara probleme sau mai bine zis cu toata familia adica sotia cei 2 copii Adelina 33 de ani Edi 26 de ani Stefan ginerele meu 27 de ani Cristina nora mea 25 de ani si DAVID 2,5 ani nepotelul meu , asta ca sa va iasa din cap la unii ca as fi vre-un peste de femei, Dar cum am mai spus ca sa ai si nevasta si amanta trebuie sa te tine - ci-n te ţine? - si mai ales sa iti mearga capul, - la care te referi? - si unde mai pui ca sunt cu sotia mea de peste 35 de ani .- Multi inainte!
Cit despre discutia cu cotizatia e simplu adera cine vrea - foarte interesant! o constatare ce vine din "puţul gandirii" - si nu vad ca dupa o perioada oarecare dupa ce a constatat daca acest club ii este de ajutor sa devina sau nu membru cotizant si atunci e clar ca omul vrea sa fie in rindul celor de pe club rv, ne avind importanta daca acesta mai este membru si la alte cluburi. - Exact ca si pana acum, nu e nimic nou pana aici Nae.
Nu vad corect alt aspect care am vazut pe alte cluburi de pe internet si scriu aici fara sa dau nume se stiu ei cei la care ma refer , NU ESTE CORECT ca dupa ce porti o discutie in casa club rv sa mergi pe alt forum si sa spui uite acolo s-a discutat si s-a concluzionat ca e mai bine asa - sa inteleg Nae ca propui sa nu mai aiba acces nici vizitatorii pe forumul clubrv? - Nelutu asta o numesc eu curvaraseala nici decum unde ai batut tu apropo si stiu ca te doare oarecum discutia asta - Naica, poti da un exemplu in sensul celor spuse de tine? -, nu ma intereseaza ca tu sau altii sunteti pe 5 cluburi e problema voastra si placerea voastra, - acum ne acuzi si de bigamie Nae? Tocmai tu ? - dar aspectul pe care eu l-am semnalat mai sus e cel mai dezgustator lucru pe care il pot face unii. - foarte dezgustator ce spui Nae, chiar, cum vei putea suporta asa ceva, :mrgreen: mai ales acum ca "membru" cu drepturi depline?
Deci ca sa fie de inteles nu e corect ca unii care se dau interesati de forumul nostru sa plimbe vorba pe alte forumuri identice cu discutiile pe care le purtam noi aici - ai mai spus asta Nae un rand mai sus - si de aceea consider ca fiind mebru al acestui club rv inseamna ca te dedici cit poti acestui club si celor care au aderat la el. - Chiar sunt curios Nae sa vad cat te vei dedica tu acestui club si ce contributie ai sa ai la o mai buna functionare a acestuia. Bine, daca pe viitor clubul isi va propune sa deschida o casa de randevu, ceea ce nu cred, atunci sigur aportul tau va fi substantial.
Un alt aspect pe care l-am punctat de cind am intrat pe club rv - tu ai punctat atat de multe aspecte incat cred ca nici tu nu le mai stii numarul. - a fost problema cu cotizatia de membru este foarte anevois sa mergi la banca sa completez 5 hirtii sa gresesti o cifra dupa care esti pus sa rescrii alte 5 hirtii si la un moment dat dupa ce ai gresit - păi ce ai sa gresesti Nae? folosesti capul, binenteles, cel de ^ - o cifra banii merg in alta parte, chiar nu s-a gasit alta modalitate sa fie platita aceasta cotizatie? - Exista Nae! Stai acasa la calculator si folosesti un Token - vezi tu pe "goagăle" ce este ala.
Despre mine am tot spus ca nu merg la banca sa trimit banii findca eu stiu ce inseamna sa mergi la banca sa depui 5 lei intr-un cont , am firma din 1994 si sunt satul de birocratia noastra, am avut intelegere la Gigi si a spus ca imi depune el banii de cotizatie , puteti intreba si mai consider ca cei 1,3 mil de lei pe an nu este o suma impresionanta doar ca mai trebuie lucrat la citeva aspecte - aici intervii tu ! - si suta la suta daca se schimba ceva - "...prin punctele esentiale" - totul va fi super ok la club rv.
Am mai observat ceva, propunerile care ating pe undeva sunt tratate cu foarte mare dispret din partea unora de ce ? S-a uitat oare ca suntem in 2011 si ca avem dreptul la pareri si la replica? Chiar trebuie sa bagam pumnul pe git - tocmai pe gat? eu stiam ca in gura - celor care cu anumite propuneri mai deranjeaza? Si inca ceva gindesc ca cei care sunt pe acest club rv - mai exista si altele cu acelasi nume ? - si nu prea au timp pt problemele clubului e mai corect sa lase pe altii care au timp destul si vor sa ajute. - Vad ca tintesti sus, la functii importante. Multe "succesuri" Naica!
Cit despre cotizatie consider ca cu cit se aduna mai multi bani in contul clubrv cei ce adminstreaza vor reusi ca la unele intilniri sa faca ceva surprize membrilor participanti , si pot creea anumite chestii - aici, nu ai ceva propuneri de "chestii" mai noi ? pardon, mai "tari" ? - pt noi cea ce este super frumos si foarte normal.- Naica, pai si "super frumos" si "foarte normal"? :)
Încuiat