Camping 2 Mai la Gelu

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ene calin
Membru forum
14

Re: Camping 2 Mai la Gelu

Mesaj de ene calin »

Din 8-9 iunie voi fi la 2 Mai la Gelu. Vremea se anunta frumoasa, plaja nu e aglomerata in perioada asta, se preconizeaza inca un concediu linistit in ambianta unica a statiunii 2 Mai. Statiune am zis? Ma rog, tocmai asta-i farmecul 2 Mai-ului, ca nu-i statiune. Urez drumuri usoare si concediu placut tuturor rulotistilor, net nu am acolo dar raspund la telefon. Toate cele bune, Calin si familia.
TABBERT 460 +NISSAN TERRANO 3.0 TDI
0724969172
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa aveti zile insorite si frumoase !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
ene calin
Membru forum
14

Mesaj de ene calin »

Multumesc d-lui Serpescu pt. urare, cred ca a fost din inima pt. ca am avut un concediu minunat cu zile insorite si doar 3 zile mai urate din 30. In rest ce sa va spun despre controversatul camping fara sa intru in polemica cu nimeni ? Am platit 56 lei pe zi pt. tot echipajul, in urma negocierii cu Gelu, un pret de care am fost multumit, altfel nu stateam, vacanta a meritat fiecare leut dat, am campat la limita plajei, adica pavilionul era pe iarba iar balansoarul pe plaja, in rest liniste, vecini linistiti, rasarit de soare, cele 30 de zile care trec cel mai repede din tot anul, lacrimi in ochi la plecare, promisiuni de revenire si gata, inapoi la treaba. Sunt convins ca exista campinguri mai ieftine dar sa te trezesti dimineata pe plaja e ceva ce nu se poate compara cu nimic si pentru noi e esenta unui concediu reusit. Binenteles ca au fost si momente mai putin placute in 30 zile, dar daca trecem peste ele si ni le amintim doar pe cele ce ne bucura inima avem puterea de a merge mai departe, de a zambi si de a ne gasi echilibrul necesar pt. a mai duce un an in spate. Toate bune.
TABBERT 460 +NISSAN TERRANO 3.0 TDI
0724969172
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am evitat sa scriu despre acest Camping pozitionat foarte bine comparativ cu alte locatii. Este (poate, a fost) campingul nostru preferat de 22 de ani. Normal mergem in iunie, sept cind e lejer.
Ne cunoastem f bine cu Nuti, Gelu cit si cu Marius, baiatul lor, om de nota 10. Ca in fiecare an, am poposit si in toamna trecuta citeva zile. Acolo ne-am intinit cu amici vechi, rulotisti abonati.
Tot acolo, am cunoscut si pe dl Penca, om de isprava si f simpatic. Totusi, anul trecut, parerile nu au mai fost aceleasi despre tarife si conditii la 2Mai. Am intilnit "nemultumiti" si i-am inteles.
Chiar fara a folosi curentul, am fost taxat in 12-13 Sept ! cu 45 lei/zi de "o angajata" care ne-a intoxicat cu vizitele zilnice impreuna cu mica ei agenda. Parca eram hoti, parca fugeam neplatiti.
I-am explicat ca achitam inainte de plecare, ca nu platim zilnic, insa insistenta acesteia si vizitele permanente zilnice cu Opelul Agila la 2m de cortul rulotei, ne-a facut sa-i achitam si sa plecam
Chiar si cei din "prima linie" ce achitasera un sezon full, au fost taxati pt cele 3-5 zile de "extrasezon"...Erau cam negrii nu de la bronz, ci de suparare...si ii inteleg...Dl. Penca stie bine ce scriu.
Imi pare rau ca am ajuns aici, sa renunt la acest loc din cauza unei agasante fara cei 7 ani de acasa. Imi pare rau dupa Nuti cu care glumeam, de Gelu, dar in special dupa Marius viceprimarul...
Nu contest ca te imbogatesti din camping, dar Domnule Penca, daca afacera era rea, nu se mai agita nimeni pt prelungirea contractului de inchiriere pentru inca 10 ani in care investitia va fi "0"
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, cu campingul nostru preferat si caruia ani de zile i-am facut o super reclama. Imi pare rau de toata situatia, insa poate relatind toate acestea, ceva se va indrepta.
Asa ca anul trecut am plecat de la "45 lei fara chitanta in extrasezon" de linga o colectie de gunoaie(foto), la "35 lei cu chitanta in etrasezon", la Camping S unde am gasit absolut toate conditiile.
Nu zic ca la Cheia rulotisti n-or fi avut critici, dar acolo se tunde iarba saptaminal, seara se consuma mai mult curent, iarna se da zapada dintre si de pe rulote si tot nu am depasit 35 lei/echipaj
Asta cu cablu TV , cu Net cit de cit, cu un gratar asa cum e, dar "e" si cu specificatia ca terenul a fost privat si nu inchiriat. Sa nu credeti ca-i usor sa-ti faci calculul financiar ca sa nu dai faliment.
Imi pare rau dupa Camping 2Mai,dar trebuie luate masuri si impacati clientii...Poate citesc copiii patronului acest punct de vedere. Vedeti ce usor e sa fi client si sa critici? Mai rau e pt patron :D

Fişierul ataşat EX-03-Camping 2Mai aglomerat in 12 sept Extrasezon.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-29-Camping 2Mai in Extrasezon-rulote linia 1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-44-Camping 2Mai-curatenia de peste drum....jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-83-Camping S in Sept 2010.jpg nu mai este disponibil
EX-03-Camping 2Mai aglomerat in 12 sept Extrasezon.jpg
EX-03-Camping 2Mai aglomerat in 12 sept Extrasezon.jpg (86.35 KiB) Vizualizat de 3176 ori
EX-86-Camping S - Sept 2010.jpg
EX-86-Camping S - Sept 2010.jpg (91.51 KiB) Vizualizat de 3176 ori
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Nu am fost niciodata acolo, dar cred ca marele avantaj al acestui camping, este faptul ca e pe plaja. Nu cunosc posibilitatile materiale ale patronilor, dar cred ca daca ar fi investit ceva mai mult, ar fi avut mult mai multi clienti.

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Pacat de pozitia pe care o are..... ar putea sa investeasca mai mult si ar fi chiar foarte bine cu niste conditii mai ..altfel. Dar traim in Romania si asta spune totul, Mihai.
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Rusu Mihail scrie: Tot acolo, am cunoscut si pe dl Penca, om de isprava si f simpatic. Totusi, anul trecut, parerile nu au mai fost aceleasi despre tarife si conditii la 2Mai. Am intilnit "nemultumiti" si i-am inteles.
Chiar si cei din "prima linie" ce achitasera un sezon full, au fost taxati pt cele 3-5 zile de "extrasezon"...Erau cam negrii nu de la bronz, ci de suparare...si ii inteleg...Dl. Penca stie bine ce scriu.
Nu contest ca te imbogatesti din camping, dar Domnule Penca, daca afacera era rea, nu se mai agita nimeni pt prelungirea contractului de inchiriere pentru inca 10 ani in care investitia va fi "0"
Domnule Rusu,

Ma bucur sincer sa "va revad". Referitor la remarcile dumneavoastra, ma simt dator sa fac citeva precizari:

1. Nu sunt nici simpatic si nici de isprava. V-ati inselat. Cred ca de vina este tratatia prietenului nostru Bogdan Preda :-)
2. Aveti dreptate. La momentul respectiv eram negrii de suparare dar ne si bronzasem in 3 luni de stat la 2 Mai...
3. La fel ca si dumneavoastra, noi acolo platim taxa de comunitate, nu taxa de camping. Unii dintre cei mai buni prieteni ai nostri sunt prietenii din 2 Mai - Vama Veche. In plus, ambii mei baieti sunt conceputi pe 15 august (la interval de 3 ani) pe plaja din 2 Mai. Ce sa zic, eu mi-am cam scos investitia cu rulota! :-)
4. Gelu este un prost administrator. Aveti dreptate. Exista, insa, un mare merit al lui Gelu in salvarea comunitatii noastre de "DoiMaioti": pe plaja din 2 Mai nu veti auzi manele. Pentru mine insemna enorm.

In incheiere, ce sa zic? Punem ceva la rece?
Dragos Penca
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut si deasemeni e o bucurie ca ne regasim tocmai aici. Normal ca vom pune si ceva la rece, pt ca nu am zis renuntam de tot la 2 Mai. Vom veni in extra-sezon, ca de obicei.
Departe de mine problema valorii celor 45 lei/ zi pret extrasezon, nu asta a contat ci comportamentul acelei neplacute incasatoare plictisitoare si mult mai agasanta ca nea' Vasile
De data asta mergem si achit direct lui Nuti de la sosire. Deacord cu linistea de acolo si cu avantajul de a nu asculta manele. Se pare ca incet acestea dispar si de prin alte locatii.
Deci sa inteleg ca reveniti totusi la locatia noastra preferata de atitia ani buni. Da, avantajul ca marea e in fata si ca la 3-4-500 m ai alimentara, o groaza de terase, etc, e ceva...
Sper ca sa revad femeile dimineata cum curatau campingul, sa revad omul cu caruta care vindea zilnic lactate, asa cum era pe timpurile cind exista si terasa 2Mai... :D Visez, nu ?
Tinem legatura si cind va instalati, venim sa inauguram 2011 cu Bogdan, Florin si ceilalti. Vom Reveni la 2Mai pentru ca sintem romani si traind in Romania :"tinem cu ai nostri"...
Popas la sosirea din Turcia, in Camping 2Mai an 1998 cu prima noastra rulota....jpg
La cafeluta in Camping 2 Mai anul 1998. Din colectia Foto Antichitati a fam Rusu.jpg

PS1 : Observati ca nu ne-am schimbat locul de campare. Aceiasi pozitionare linga stilp, numai ca pe atunci era altfel, nu erau atitea constructii pe plaja, iar in spate exista terasa :D
PS2 : Un miniclip cu zilele petrecute in Sept 2010 pe plaja la 2 Mai furtuna la propriu si dupa la figurat ...iar apoi urmarea...translatare in Camping S , unde ne-am simtit la fel de bine

HYMER B644 on the beaches of Romania Sept 2010- http://www.youtube.com/watch?v=HmhLlyV7Y_w

Numai bine tuturor si Drumuri bune !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Azi 19 Mai 2011 am ajuns din nou in Camping 2 Mai la ora 22. Nimic nou decit ca-i stricat drumul de acces de pe linga Dobrogeanu. Banuiesc ca s-a tras canalizarea. Se va remedia...
Fata de alti ani, pe plaja e o singura rulota. Lipsesc cele de pe linia 1...care stateau tot sezonul. Poate apar in Iunie. Miine aflam amanunte de pret, conditii si altele. Revin cu poze
................................................................................................................................

Simbata 20 Mai ora 7,45 - Liniste - Soare - frumos, daca-i asa , contrar prognozei meteo , raminem peste zi. Faptul ca esti direct pe malul marii, ne incinta. Urmeaza prospectari :)

Imagine

Imagine

In aceasta perioada pre si post sezon e f bine. Nu garantez in sezon plin. Campingul fiind mic se umple repede. Noi in full sezon fiind si f cald, facem muntele. Acum e ideal la mare.

* Concluzia : este si ramine un camping de preferat in extrasezon deoarece este mic. Conditii modeste dar ok. Detalii la cere. Continuare la " Imagini si impresii din excursii an 2011 "
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Distractie placuta si asteptam impresii si din alte campinguri !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Asa o fi si pe lumea cealalta? Distractie maxina si ai grija de Mariana ca face ciorbe bune :D.

Scrie răspuns