Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Isdraila Ioan »

De curiozitate :au canalizare sau fose septice ?,ori totul se deverseaza in balta cu peste .Cei ce au rulote pot lua" la pachet" budele portabile . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Isdraila Ioan scrie:De curiozitate :au canalizare sau fose septice ?,ori totul se deverseaza in balta cu peste .Cei ce au rulote pot lua" la pachet" budele portabile . 😉
2 iepuri dintr-un foc, rezolva cu vidanja si nadesc si zona la pescari :D
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Mi-au iesit PG-urile si ANPA-ul,ii multumesc pentru ajutorul dat colegului nostru Catalin Pitigoi ( da stiu nu-mi spuneti.....orice multumesc costa o bere, o dau cu placere ca o merita ).
In consecinta Sambata voi pleca la......pescuit,la Dunare normal pentru ca de pe 4 Aprilie incepe prohibitia si asta ar fi ultimul week-end in care mai pot pescui la Dunare.

Va rog dragi colegi sa va imi spuneti ce peste sa va prind,caras,stiuca, crap,avat,scrumbie etc.,nu de alta da sa nu iasa discutii,confuzii :lol: :lol: :lol:
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Naeeee daaaar o poza cu patul matrimonial ai ??? patul este de 2 sau de 3 persoane ??
Nu de alta dar sunt amanunte care conteaza pt buna dispozitie :mrgreen:
Si culmea a inceput sa imi placa pescuitul :D
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Tu stii ca madalina te place asa ca nu mai conteaza 2-3 person. problema este ca daca afla doamna sau simte ceva esti mincat.
Asa ca stai parcat .Te-am vazut cum ai curatat la gheata 2 ore , cit despre pescuit te astept.
Pretul este 1 mil 12 ore pescuit cu 5 kg captura daca ei si casuta inca 1 mil si poti pescuii 24 de ore.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

La 2 milioane,, gasesc pe la Romana, fara peste!! :mrgreen:
Popescu Niculae
Membru forum
14

Cristi cred ca glumesti serios, 2 mil erea cind erai tu flacau acum cu 2 mil mergi pe varianta ,sau nu am inteles eu bine zona ?
Daca tu ai cu 2 mil de la Romana merg si eu dar nu cred asta ,sau poate noaptea dupa 2-3 cind fug alea de pe centura se mai duc si ele la cite un semafor la Romana, asa e le-am vazut si eu.
Vreau sa iti mai spun ceva daca nu stiai sunt nascut crescut in Bucuresti eu sunt maritat in Alexandria asa ca nu mi-o lua in nume de rau dar nu vb cu unu de la tara, locuiesc si acum in Bucuresti si diferenta dintre virsta ta si a mea spune ca atunci cind eu mergeam la Romana tu mergeai la studii. Sper ca tu stii de gluma eu afirmatia care ai facut-o la Madalina am luat-o ca pe o gluma .
Si iti mai spun ceva eu Nae Popescu nici o data dar nici o data nu am facut glume de femei ca e nevasta ca e amanta nu mi-am permis sa fac glume de genul asta , asta fiindca m-am nascut si am crescut in Cringasi si am invatat tare multe in privinta asta,Asta iao tot ca pe o gluma , bine inteles daca stii de gluma .
Si ca sa nu fim off topic baltile de prin jurul Bucurestiului sunt mult mai scumpe si cu putine conditii, aici de bine de rau ai cam tot ce vrei sa te simti pescar si odihnit.
Ultima oară modificat 11 Mai 2011, 17:51 de către Popescu Niculae, modificat de 2 ori în total.
NAE - 0761211081
Popescu Niculae
Membru forum
14

Intrati pe pescuitul.ro si veti vedea ce preturi sunt pe la baltile care ofera astfel de conditii.
NAE - 0761211081
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Popescu Niculae scrie:..........Vreau sa iti mai spun ceva daca nu stiai sunt nascut crescut in Bucuresti eu sunt mariatat in Alexandria ..........
Stiam eu ca e ceva in neregula acolo la Bucuresti; eu sunt nascut crescut in Iasi si la noi doar muierile se marita, noi ne insuram :D
Ultima oară modificat 30 Mar 2011, 23:41 de către DanutLupu, modificat 1 dată în total.
Popescu Niculae
Membru forum
14

doar muierile se marita, noi se insuram
Danut ce faci tata? te-ai bagat si tu in seama? La noi se mai spune ca ai dat cu mucii in fasole, in cea ce am scris erea vb de glume si la noi se spune ca cei care merg si stau la nevasta se marita asta am facut eu.
Dar tu fiar sa fie de gramatica ai scris ca dracu de m-am tavalit de ris---doar muierile se marita, noi se insuram .
Vezi cind scrii citeste ce ai scris si corecteaza NOI SE INSURAM ce inseamna? Tradu te rog ca nu stiu engleza.
Cred ca ai venit obosit de la pescuit. Ia si modifica ca ride lumea de noi .
Ultima oară modificat 11 Mai 2011, 17:53 de către Popescu Niculae, modificat 1 dată în total.
NAE - 0761211081
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Eu nu m-am referit la acea greseala ci doar la maritis, oricum am lansat-o ca pe o satira dar am cerut prea mult se pare.

Revenind la subiect am vazut pe la concursurile si iesirile de pana acum ca incet incet se dezmorteste atmosfera, zilele astea imi schimb si eu firul pe mulinete.
Popescu Niculae
Membru forum
14

Ai ramas in urma a fost fiul meu la tirg sapt trecuta si am schimbat firul la toate mulinetele nu au fost decit13 mulinete
Si inca ceva am fost deja la pescuit in fiecare zi , la noi aici la aceea balta care se amuza lumea , am prins ceva carase la scurt in trestie , carase cam la 1 kg frumoase rau si negre ca milul din care au iesit
Miine zic sa ma duc mai devreme ca mereu am fost numai dupa amiaza dupa sala am mers la peste , miine renunt la sala sa merg mai devreme.
NAE - 0761211081
Scrie răspuns