masina cu tractiune spate

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Re: masina cu tractiune spate

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Pentru Stelica - incearca sa o iei invers - cat de mare vrei rulota? Ce facilitati? Pentru 3 persoane poti incepe cu o rulota cu un singur pat (de obicei are 2x2 m). Astfel de rulota e deobicei sub 1000 kg (greutate reala in mers, nu MTMA) si nu vei avea absolut nici o problema sa o tragi cu aproape orice masina, fara sa conteze tractiunea (poate iarna sa fie mici diferente). Presupun ca stii ca viteza maxima masina+rulota este sub 100 km/h (pe autostrada) si vreo 80 km/h extraurban. Desigur, daca vrei neaparat o rulota XXL de 8 metri si 2 tone - un 4x4 ar face o diferenta.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Mihnea Donescu scrie:nu faptul ce cei cu numele scris verde vind produse ilegale,nu ineptiile multor agramati de pe aici.
Nu cred ca e corect sa catalogati membrii forumului ca "agramaţi"(nu stim la cine faceti aluzie...).Cu totii putem gresi la editarea unui text,fara sa observam(a gresi e omeneste).Poate ca sunt si unii care nu scriu corect darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,cum stabilim cine e si cine nu e "agramat"?
Mihnea Donescu scrie:Masina ce merge sotia are 1450 tractabil si e un handicap,parerea mea.
Parerea mea"care este" :idea:

L.E.Conform noilor reguli ale Academiei Române,se scrie cu "â" din "a" in interiorul cuvintelor iar cu "î"din "i" se scrie la inceputul cuvantului,sau in cazul cuvintelor compuse;ex.: "deîndată","reînceput".
Ultima oară modificat 25 Mar 2011, 22:02 de către Odenie Sergiu, modificat de 4 ori în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Mihnea Donescu scrie:Deci postarile mele sunt offtopic,nu faptul ce cei cu numele scris verde vind produse ilegale,nu ineptiile multor agramati de pe aici.ASTA E MODERAREA ROMANEASCA?Cu parere de rau si regret pentru citiva de pe aici ma retrag,nu ma pot cobori la acest nivel.
Mare pierdere nu e, cotizant nu e, de vazut la vreo intalnire nu l-am vazut....... deci: ADIO!!!
Hhmmmm greu ne ridicam la nivelul celor care traiesc la "Milano". Nu traiesc acolo pentru ca nu-mi doresc acel nivel, e prea ridicat........ :twisted: :lol: :mrgreen:

Scuze pentru off topic....dar imi statea in gat, de ceva timp bun!
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Sergiu ...nu il forta sa se coboare la nivelul nostru ....e bine asa ....DU-TE PLANET :mrgreen:
Daca ii urmariti atent postarile ,sunt numai contra ....cum zice unu ceva hop si GICA CONTRA ....numai pe harta e pus ....in multe jigneste direct ....chiar ma mir cum nu a fost banat pana acum
.si numai cu rulotismul nu are el legatura :D .....
Sper numai sa nu se razgandeasca :D :D
si daca chiar nu vrea am putea totusi sa il ajutam :mrgreen:
mihai stelian
Membru forum
14

Mesaj de mihai stelian »

multumesc Ovidiu Ciobanu.si incercati sa nu transformati forumul asta in discutii tip "tziganeala".am face bine sa raspundem daca stim daca nu stam in banca noastra.nu e frumos.
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Stelica, masina poate.. poate mai mult decat 50% din masinile celor care au rulote, dar 2000 de kg nu cred ca poate trage.. probabil te-ai uitat la mma al masinii..A mea poate trage legal 1600 cu dispozitiv de franare.. la 1000 ale rulotei mele incarcata full, e ok..
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Masina mea poate legal sa traga MTMA 2000 kg, dar are masa ei maxima de 2700 kg - deci nu pot eu ca trebuie sa-mi iau un "+E" la carnet
@stelica: sunt foarte multe probleme organizatorice la o rulota mare (la 2000 kg e cu adevarat enorma) - asa ca intai defineste ce inseamna "incapatoare". Mai ales ca trebuie undeva parcata restul anului - o rulota de 4 metri are 6 metri cu protap dar incape pe un loc normal de parcare, cu una de 8 metri sau 10 metri e mult mai greu.
Ultima oară modificat 25 Mar 2011, 22:38 de către Ovidiu Ciobanu, modificat 1 dată în total.
VW T4 Multivan - in transformare
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Pai, eu vorbeam de break-uri apropiate de 320-ul asta, in speta, la mine, e passat!!
Asa, mai am si eu una, modesta, Aro pe nume, care duce in spate 2300!!! :mrgreen: :mrgreen:
mihai stelian
Membru forum
14

Mesaj de mihai stelian »

la masa totala admisa cu sist de franare scrie max 2000kg,la fara franare nimic.si ca rulota ce as dori sa aiba:un pat matrimonial,1 de o pers,baie cu dus,aragaz chiuveta,si dak se poate si aer conditionat si mai bine.
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Da esti modest in cea ce doresti sa aiba rulota dorita
Dupa parerea mea o rulota asa cum ai dorii tu daca este sub anul 2000 ar costa in jur de 5000 de eu , daca este dupa 2000 ca an nu cred ca ei mai ieftina de 7-8-9000 de eu
Dar ar avea tot ce iti poti dorii.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
mihai stelian
Membru forum
14

Mesaj de mihai stelian »

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Pai alea sunt gratis?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns