Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Popescu Niculae »

Eu v-am mai spus ca nu se mai prinde peste ca pe timpuri pestele s-a smecherit si el .
Cit despre Gps ce fac daca am harta baltii pe laptop? ma uit la harta? asa cu sonarul vad rapid daca se merita sa pierd timpul pe acea balta sau am sa ma uit la soare.
Referitor la baltile unde te lasa cu rulota sa fiti convinsi ca nu veti prinde decit carase la palma aceia te lasa cu rulota la peste , cel care stie ca are capturi nu te lasa decit cu recomandare ca nu ei pestele, asa ca sa ma duc la balta sa am ce face se gasesc balti.
Am la dunare un loc de pescuit super super frumos cu padurice chiar pe malul dunarii si se ajunge frumos darrrrrrrrrrr sa merg eu sa vad cum sta treaba si dupa aia pun pozele si cui ii place ii spun ce si cum.Are plaje de nisip pt facut plaje la 5 m de mal este padure e frumos rau cred ca voi merge cite o sapatamina acolo.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Popescu Niculae scrie:...
Cit despre Gps ce fac daca am harta baltii pe laptop? ma uit la harta? asa cu sonarul vad rapid daca se merita sa pierd timpul pe acea balta sau am sa ma uit la soare.
....
Gps-ul te ajuta foarte mult sa plantezi montura exact pe locul unde ai nadit. Plus ca-ti poti memora locurile in care ai nadit in partidele trecute.
Sonarul nu-ti arata crapii din balta, e o chestie f relativa cu alarma pt pesti. Sonarul te ajuta sa vezi adancimea si structura fundului.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Fratilor, de ce nu luati momeala gps-tracker, urmariti pestele pe internet... sau sa dragati fundul baltii... nu va suparati pe mine, asta nu mai e pescuit sportiv...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Sambata am fost la pescuit la Cojesti,taxa 50 lei,balta o stiam de anul trecut cand am prins 9 kg de caras,vreme frumoasa pana la ora 14 cand am si plecat ca a inceput sa bata vantul.A fost o iesire frumoasa,mai ales ca-i duceam dorul de mult.

P S - va rog sa nu ma intrebati cat si ce am prins .................
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Ce pacat ca nu am stiut de vineri ca pleci la pescuit ! :(
Sigur nu as fi mers cu tine, dar....ti-as fi urat SUCCES ! :twisted:
Orice problema are o rezolvare practica
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Lasa Sandule sa nu-ti para rau ca mi-au urat altii,de aia cred ca am prins...............3 carasi,care aveau aproximativ...........250 de grame :shock: ,da nu fiecare,ci....TOTI :shock: :twisted:
Catalin Pitigoi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Pitigoi »

Cristi Dronca scrie:Sambata am fost la pescuit la Cojesti,taxa 50 lei,balta o stiam de anul trecut cand am prins 9 kg de caras,vreme frumoasa pana la ora 14 cand am si plecat ca a inceput sa bata vantul.A fost o iesire frumoasa,mai ales ca-i duceam dorul de mult.

P S - va rog sa nu ma intrebati cat si ce am prins .................
Nu te intrebam Cristi...atept-am sa ne spui tu... 😉
Toyota Land Cruiser 120 + Swift Challenger 470/2SE

Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Data viitoare,cand mai merg pe balti de-astea,o sa-mi iau pestele de acasa sa fac poze cu el balta :shock: :lol: :lol: :lol:
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

@ Cristi....lasa ca eu stiu ca p-aia mari le-ai dat drumu' ! :D :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Catalin Pitigoi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Pitigoi »

Cristi Dronca scrie:Data viitoare,cand mai merg pe balti de-astea,o sa-mi iau pestele de acasa sa fac poze cu el balta :shock: :lol: :lol: :lol:
Daca nu gasesti da-i un telefon si te ajut.....doar sa spui 'cantitatea si cate bucati vrei'........ :lol:
Toyota Land Cruiser 120 + Swift Challenger 470/2SE

Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Hai sa va supar putin sa va arat ce vis de balta si ce conditii am la 1 km de casa sa nu mai spun de peste
Fiecare loc de pescuit are casuta de dormit cu pat matrimonial foisor , vesele , gratar, disc si bine inteles wc cu dus.
Fişiere ataşate
011.jpg
011.jpg (32.52 KiB) Vizualizat de 1310 ori
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Popescu Niculae scrie:Hai sa va supar putin sa va arat ce vis de balta si ce conditii am la 1 km de casa sa nu mai spun de peste
Fiecare loc de pescuit are casuta de dormit cu pat matrimonial foisor , vesele , gratar, disc si bine inteles wc cu dus.
Deja sunt suparat , invidios ...si am lacrimi in ochi :mrgreen: :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Scrie răspuns