masina cu tractiune spate

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Re: masina cu tractiune spate

Mesaj de Cristian Irimescu »

Mihnea Donescu scrie:Stelica,daca vrei si parerea mea,E46 nu are probleme cu tractatul,dar motorul in 4 cil va sta turat tragind de rulota.....se va comporta mai bine cu rulota foarte usoara.X3 cu acelasi motor ce ai,chiar daca mai are ceva cai in plus,va suferi identic....bafta
Eu nu inteleg de ce o sa stea motorul turat daca are doar 4 cilindri? Puteti fi un pic mai explicit???
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu zic sa nu-ti faci probleme, o sa se comporte foarte bine. Nu caii putere conteaza foarte mult, cuplul e cel mai important. Consumul cred va creste undeva la 1.5-3 l/suta de km.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Mai Stelica tu chiar nu ai observat cit de multa lume se pricepe la rulote pe aici?
Vrei nu vrei toti se pricep.
Si uite un sfat direct si la obiect. Daca lumea are rulote de 1000 de kg care le trag cu Loganul ce probleme iti faci tu cu un BMW ?
Asa ca ai primit cel mai la obiect raspuns . nu ai vazut ca trag rulotele cu motoare de 1,4 fara probleme?
Nu te agita vei putea trage o rulota fara nici ce-a mai mica problema darrrrrrrrrrrrrrrrr ia in calcul la cit si cum vei ajunge cu atit moft e vb de financiar aici, asa ca citeste tot ce se poate citi de pe aici si dupa aceea te gindesti daca da sau nu vei ajunge colegul nostru. eu unul daca stiam unde ma va duce rulota nu ma bagam nici in ruptul capului dar dupa ce o cumperi esti obligat sa ii ei toate cele.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Eu am un Mitsubishi Colt (5 usi) pe benzina, 1332 cc, 95 cp, greutate proprie 1046 kg, cu care trag o rulota Chateau Chiara 380 cu greutatea proprie 650 kg si MMA 1000 kg. Merge bine. Consumul de benzina 11-11,5 litri/100 km.
Este o vorba "mica, mica da' ridica".
Toata stima.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

xmoderator-reiese si din postarea d-lui SERPESCU,e totul privitor la cuplu,un motor mai mare are plaja de cuplu la ture putine,implicit si consumul e decent fiind ture putine.Astfel motorul de pe E46,chiar ajutat de turbina va dau cuplul dorit la ture mai multe,cu uzuri si consum proportional cu travaliul depus....Dar un motor cu cilindree mare implica si costuri de asigurare si impozit ridicate,altfel spus cum o dai nu e bine.Ar fi interesant sa stim cum se comporta un motor de 2 litri in 6 cil,de exemplu o Lexus.....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Stelica, daca te gandesti sa cumperi rulota sa faci economii ca domnul Popescu, mai bine NU! Eu am cumparat rulota din pasiune, hobby si vreau sa cred ca 99,9% din rulotisti tot pentru asta au cumparat-o. Exact cum spune @Mihnea Donescu, sa nu-ti faci grija, prietenul nostru Tabra, daca nu ma insel are un Ford Fiesta ( nu cunosc motorizarea). Eu zic: vorba lunga, moarte sigura; cumpara rulota si treci la rulotit :D. ( Aceia care cumpara campere de zeci de mii sau sute de mii de euro sigur ca nu se gandesc la economie).
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cristian Irimescu
Membru forum
17

Mihnea Donescu scrie:xmoderator-reiese si din postarea d-lui SERPESCU,e totul privitor la cuplu,un motor mai mare are plaja de cuplu la ture putine,implicit si consumul e decent fiind ture putine..
Nu, nu un motor mare ci un motor diesel are cuplul maxim la ture putine, indiferent de capacitatea lui cilindrica. :?:
Mihnea Donescu scrie:Astfel motorul de pe E46,chiar ajutat de turbina va dau cuplul dorit la ture mai multe,cu uzuri si consum proportional cu travaliul depus....
Cuplu la masina asta despre care vorbim, adica un BMW "320D 150cai break". este de 330NM si e undeva pina in 2000 de rotatii, adica poate trage o rulota probabil undeva in jurul la 1500 kg fara probleme..
Stelica cat scrie in talon ca poti trage???
Mihnea Donescu scrie:Ar fi interesant sa stim cum se comporta un motor de 2 litri in 6 cil,de exemplu o Lexus.....
Tot nu te-ai prins ca nu conteaza daca sunt 4 sau 6 cilindri??? Ala in 6 e mai echilibrat, mai silentios... :mrgreen:

La subiectele la care nu ne pricepem, nu raspundem.. numarul de postari nu se premiaza..
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Omule,parca nu ne tutuiam,dumneata in loc sa moderezi,vad ca provoci flame-uri.Daca ai ceva in punguta aia in nadragi,afirma macar ca nu vrei sa mai postez aici si nu mai stau pe aici.Cit despre cunostintele dumitale in domeniu,sincer nu ma privesc reflectiile privitor la motoare,limiteaza-te la moderatie,aia e deficitara,aia e neceesara,aia esti pus sa faci.Faptul ca ai numele cu verde scris nu iti da dreptul sa tragi de urechi pe nimeni,nici macar virtual.Daca vrei tziganeala in public cauta nene alti clienti,cu toata simpatia....Incerc cu oarecare finetze sa evit flme-urile provocate de unii pe aici,dar le cautati cu luminarea unii.Ce ti se pare asa exagerat la 1500kg tractabil,de mentionezi deja?Masina ce merge sotia are 1450 tractabil si e un handicap,parerea mea.Parerile expuse pe un forum sunt sau ar trebui sa fie(MAI UITATI-VA SI PE FORUM-URI PE NET,PE LA OAMENII CE NU ARUNCA PET-URI,veti fi surprinsi ca in tarile cu apa calda lumea are si alte atitudini in discutii)
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Cristian Irimescu
Membru forum
17

In ultima luna, este al dolea topic in care scrii doar ca sa te bagi in seama, in afara subiectului si fara sa stapanesti cunostintele necesare despre subiectul in cauza.. Nu uita, sunt si user aici, nu doar moderator... :mrgreen:
mihai stelian
Membru forum
14

Mesaj de mihai stelian »

aici k sa-ti faci un concediu mai "economic" sa zic asa trebuie sa te programezi 3-4 luni mai devreme.cand ajungi acolo vezi ca ce e in vitrina nu e si in magazin,iar apoi 75% din ei nu acceptaa animale in camera.iar apoi vreau sa fac un tur al italiei pt inceput,pt ca din ce am auzit la mai multe pers nu se compara marea de jos cu cea din nord.iar apoi sa zicem mancarea jos e ffffff apropiata de a noastra,posibilitati de a face off-camping la gre.si cred k se merita 100%.iar apoi ma e vb aia dak stiam cat te costa sa iei o nevasta nu mai luam.mereu sun plusuri si minusuri.asta-i viata.am colegi care dau 1 000 euro pt o sapt la mrare cu sotia si copilul,eu sper sa dau doua dar sa stau patru si nu in acelasi loc,ca la urma urmei la un moment datdevine monotonie(la un hotel)in schimb cu o rulota mereu mai e vreu-un loc de vazut.safiu eu sanatos sa ajun in iarna k apoi LIFE IS LIFE.........
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
mihai stelian
Membru forum
14

Mesaj de mihai stelian »

am pe undeva in jurul a 1500kg iar in certificat zice k max 2000 kg
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Deci postarile mele sunt offtopic,nu faptul ce cei cu numele scris verde vind produse ilegale,nu ineptiile multor agramati de pe aici.ASTA E MODERAREA ROMANEASCA?Cu parere de rau si regret pentru citiva de pe aici ma retrag,nu ma pot cobori la acest nivel.
Scrie răspuns