Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Cristi Dronca

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Cristi Dronca »

Danut,se pare ca este fabrica lui Relu.....sau el are actiunile majoritare.....nu stiu exact, il rog pe el sa faca precizarile de rigoare si sa ma scuze daca am intervenit aiurea.

Pot sa-ti spun ca e bun,am luat si eu si se poate folosi si pe arc (momitor cum se spune mai nou),si ca nada in combinatie cu,cinepa,strot,malai,huruiala de porumb,etc, + arome de care vrei tu. Se pare ca este prima mana,adica turta de porumb, sau mai exact baza,pe care poti sa o faci cum vrei tu.

Mai vorbim. Numai bine.

P S - In combinatie cu Betaina sau cu Squid octopus, cred ca s-ar face treaba buna...
Ultima oară modificat 21 Mar 2011, 09:49 de către Cristi Dronca, modificat 1 dată în total.
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Daca e natural de la mama lui sunt interesat. Cristi faci o mare varza in pescuitul asta, cred ca esti confuz si ai nevoie de cursuri practice, primul e gratuit de la al doilea incolo ucenicul imi cara sculele si echipamentul pe balta. :D
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Danut ,nu inteleg la ce te referi cand spui ca le fac varza,si ce anume e gratuit ?
Poti fi te rog mai explicit ? Merci!
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Cristi in primul rand cea mai importanta regula la pescuit e ca nu sunt reguli precise cum sa prinzi pestele cel mare, dar oricum macar niste principii ar trebui respectate. O nada de crap trebuie sa-i asigure mustaciosului necesarul lui de energie mai ales primavara si toamna cand iese si cand intra din iernat, deci trebuie papa bun, faine de carne bogat proteice combinate si cu cereale de genul celor enumerate de tine.
Eu pescuiesc cu boilies, o nada si momeala complexa care contine si peste 25 de ingrediente: fainuri proteice predigerate din carnuri si cereale, lichide proteice, caseine si derivate din lapte, stimulatori de gust si apetit, indulcitori, arome, atractanti, seminte si mai sunt destule. Adica tre sa stii ce-i place, ca nici tu nu mananci doar paine tot timpul, mai vrei si o friptura nu asa ?
Ttx-ul e un extract din porumb, un ingredient usor parfumat care are rolul de a lega nada, se foloseste mai ales la nadit in saculet solubil la cteno cu porumb spart.
Betaina e de mai multe feluri, cea HCI teoretic face pestele sa aibe o digestie accelerata si sa stea pe patul de nada, dar asta e doar o chichita comerciala si ca sa aibe efecte trebuie cantitati mari iar pretul e aberant de-a dreptul.
Squid octopus e o de denumire de aroma, sunt o sumedenie de arome si de producatori care fac S&O, multe nu au efectul dorit oricum Nutrabites, Solar, CCmore, Nash la arome, restul cam apa de ploaie.

Prima lectie de teorie e gratuita care v-o da prietena mea Mihaela, la maestru cu "hainele astea arse de ploaie si de vant" se cara bagaje si se aduce bere rece daca vin invatacei. :D
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Danut sunt de acord cu tine in toate,recunosc ca esti profesor,si esti bine informat si documentat dar sa sti ca pescarii se impart in doua mari categorii si anume PESCARI SI.......CRAPARI :shock: :D :D :D Eu fac parte din prima categorie tu din a doua.

Despre Mihaela......nu pot face comentarii,dar.....primesc lectii si sfaturi de la oricine....mai ales de la o asemenea pescarita. Daca te insoteste pe balta si asta din placerea de a pescui,normal ca a acumulat cunostiinte si asta pt.ca are de la cine.

Despre TTX,care este practic un rezidu provenit de la procesul de fabricare al uleiului din porum ( parca,nu sunt foarte sigur ).Asa deci......amestecat cu apa,framantat,poate fi folosit si pe arc.Si asta daca este curat,atunci se leaga....ce zici da ori ba ? Daca este curat se recunoaste dupa mirosul ca de biscuiti pisati,si dupa granulatie si culoare.

Despre plata lectiilor de pescuit in bere rece,sunt foarte foarte de acord dar........ sa te vad ce zici cand iti voi acorda eu lectii despre rulote si s-ar putea sa ai nevoie.Prima lectie gratuita si urmatoarele ATENTIE ! o naveta rece da cu VIN, nu cu bere :lol: :lol: :lol:
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Pai la o naveta nu mai nimerim rulota, ce lectii mai vrei ? Hai ca poate ne vedem si discutam "la rece". 😉
Cornel Ilie
Membru forum
14
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Mesaj de Cornel Ilie »

CA TOT A VENIT PRIMAVARA ,CINE ESTE INTERESAT DE BARCUTE DE NADIT SI NU NUMAI,PENTRU CEI PASIONATI,NAVOMODELE SI AEROMODELE,ACUM ESTE OCAZIA,am un bun prieten care se ocupa de asa ceva,proiecteaza si asambleaza diferite modele
Nae daca ai nevoie de asa ceva te pot pune in legatura .................!
FIR INTINS
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Ms frumos posed barcuta de plantat cu sonar de 2 ani si barca pneumatica cu motor electric tot de 2 ani
Acum caut balti de pescuit in care este si peste , dar sa fiu lasat la pescuit cu rulota minim 2-3 zile
astept informatii despre aceste balti pina nu ma duc in Ungaria fiindca acolo am inteles ca ai voie cu rulota si sunt niste balti super .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Niste informatii si poze cu barcutele sunt binevenite, mai am prieteni care sunt interesati de asa ceva, dar am intalnit zeci de tepe cu caricaturi facute in sopron sau transformate din cele de jucarie.
Cele mai bun sunt cele de tip trimaran cu 2 cuve care se deschid cu trapa sub barca prin electromagnet au stabilitate nu se rastoarna nici pe valuri de mare, asta e mare problema la cele artizanale facute de amatori, urmata de fiabilitate si garantie.
Domnu Popescu la moda acum e barca cu sonar si GPS care o pui pe balta si dupa 2 ore, timp in care ea merge singurica dupa un soft, iti apare harta baltii submarina pe laptop. 😉
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Nae,sunt o gramada de balti unde esti lasat cu rulota la pescuit,problema e ca nu prea putem ajunge cu rulotele la ele din cauza terenului accidentat,cimp,sleuri de la tractoare etc. Nu esti lasat cu rulota pe baltile de competitie,pe cele renumite,dar pe celelalte mai asa poti merge,numai sa poti fara a-ti distruge rulota. Atata timp cat patronii baltilor sau smecherit si cer taxa de 2 ori pe zi adica pt 12 ore,banii nostri ce au,nu merg ?Ba da abia asteapta sa ni-i ia.

Apropoo de sonare,laptop-uri,soft-uri pt. pescuit si alte minunatii de astea de pescuit,informatic,cibernetic,unde sunt fratilor vremurile alea cind mergeam la pescuit,cu 3 trestii,nadeam cu o punga de malai,si o paine,aveam ace romanesti care rugineau,dupa prima partida,si asa le foloseam,in continuare,pana se rupeau,si dupa cteva ore plecam cu traista plina de peste.
Acum m-am umplut de carboane,mulinete din titan,carbon,si alte aliaje extratereste,cu saptejdemii de rulmenti,arome de cinjdemi de feluri de numai stiu chimistii astia ce sa mai inventeze,li sa terminat domeniul de activitate,ca l-au epuizat pe tot,li sa terminat meseria,au ajuns la sfrsitul domeniului de activitate ca numai stiu ce sa mai scoata nou,sa ne prosteasca.
Cred ca peste cativa ani voi merge la pescuit.............din fata calculatorului :shock: :lol:
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Pt. Nae si alti rulotistopescari. Haideti sa incercam sa gasim locuri de pescuit la Dunare,unde sa putem avea acces cu rulotele.Astfel,nu mai bagam bani in buzunarele patronilor nesimtiti,pescuim gratis,ne relaxam,ne bucuram de rulotele noastre si nu ne deranjeaza nimeni.

Un loc vi-l spun eu.La Calarasi,unde se termina Canalul Siderurgic,in capatul lui sa facut un dig,pe care au loc 2-3 rulote si 2-3 corturi.Este adevarat ca iti trebuie ANPA + PG.

Voi mai stiti astfel de locuri la Dunare unde poti intra cu rulota ? Va rog sa le spuneti aici,pentru ca nu facem decat sa ne ajutam unii pe altii.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Adevar mare ai zis, cand stateam cu trestia in mana si prindeam mai mult decat smecheru' care avea bambus si se uita urat la mine, o sa pescuim de la calculator si pestele o sa vina acasa cu vreun curier super-rapid... pescuiam cu paine si mamaliga nu cu 25 de arome... cred ca ala era pescuit sportiv. Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns