Rulota Elddis Avante 482 an 2004

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Rulota Elddis Avante 482 an 2004

Mesaj de Catalin Gigi »

Sa fi sanatos si la cat mai multe iesiri ....
ar trebui sa incepi cu cea de paste la viewtopic.php?f=69&t=4519 dar sa nu vi singur ...sa vi cu d.na Violeta si cu Gabi Peterca, :D :D :D
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Multam baieti pt urari. Vine si randul tau la udat numai sa nu te mai dai tu lovit mai Gabi, (au zi la el racit :oops: ) In ultimile doua week-end-uri am tot udat ba Hiluxul ba cosarca (rulota) numai tu Batman, Batman; ma duc sa caut prin hruba un spumant muscat otonel demidulce dar sa nu cumva sa ma tii cu el mult in frigider ca e scump curentul.
Nu m-am gandit la casco, dar sunt interesat desi stiu ca daca va trebui sa gasesc alta la fel se muta Gabi in Anglia.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea.Este o bijuterie pe roti !
Dar am o curiozitate,spune-mi te rog ce greutate proprie si maxim admisa are rulota ?Te intreb deoarece vad ca o tragi cu Toyota Hilux,banuiesc ca rulota are greutate proprie peste 750 kg,pe undeva pe la 800 si de kg,si un MMA de peste 1100-1200 kg,iar daca ai numai categoria B cred ca nu e aia buna..
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Merci Cristi, rulota are MMA 1250 parca si goala e 1050, acum fac chestionare si eu si babacu suntem invatacei ca dam de BE saptamana viitoare :D
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Asa da ! Nu vroiam decat sa ma asigur ca sti, ca esti in neregula tractand cu Hillux care mi se pare ca are un mma undeva in jurul a 2700 kg.

Bafta multa la examen !
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

danutlupu scrie:... Vine si randul tau la udat numai sa nu te mai dai tu lovit mai Gabi, (au zi la el racit :oops: )...
Nu ma dau batut, dar in week-endul asta am fost sa pocnesc niste salai, fiindca facea fiica-mea scandal ca vrea peste numai ‘din ala”.
Tu pune spumantul la rece de pe acum, sa nu-si piarda aroma, il rezolvam de Pasti la Horgesti la primul crap de peste 15kile.

@Gigi Catalin : nu pot sa vin la Bulbuci fiindca am fost invitat de Dan (inca de anul trecut) sa merg pe lacul Horgesti de Pasti, sa depasim niste recorduri personale la crap (de fapt Dan viseaza la crap de 20kile, ca eu am in vizor un somn de 50-100kile), dar ca sa nu se supere i-am spus ca merg si eu la crap :lol:
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

De nu o fi ala de 20 kg macar vreo duzina de peste 15 kg sa fie si nu ma supar. Oricum la 2 saptamani cat stau acolo si la cata nada dau, facem recensamantul la toata balta :D Nu ma supar sa nadesti dupa somn cu halibuturi din alea proaspete :idea:
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

da da da ....nu ma contrazic :mrgreen: povesti pescaresti am mai auzit :lol: :lol: ...
auzi la el somn de 100kg :shock: ....nu iti e frica ca daca iese ala din apa va mananca pe toti :twisted:
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Aici era o prezentare de rulota!!! Acum e cu peste!!
Sunteti off!!! O sa fac curatenie maiine!
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Frumoasa si dotata,dar parca pe linga suma asta luam una noua de la PETI....si cu usa pe dreapta.....sau? :(
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Cristi,se pare ca ai nostri colegi au gresit topicul,avand in vedere ca pe prima pagina cele doua topicuri sunt foarte apropiatate.Este adevarat, ca ar trebui mutate penultimile posturi. Imi cer eu scuze pentru confuzia creata,ma simt putin responsabil si sunt convins ca este doar o confuzie. Multumesc.
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Mihnea Donescu scrie:Frumoasa si dotata,dar parca pe linga suma asta luam una noua de la PETI....si cu usa pe dreapta.....sau? :(
Asta a fost alegerea mea si sunt foarte multumit avand in vedere starea ei.
Ce spui tu imi aminteste de ce am patit eu cand am fost in reprezentanta sa ma interesez de o masina utilitara cu care sa trag rulota, o Toyota Hilux mai exact. Pretul pe situri era unu; dupa un configurator asa cum mi-o doream cu niste optionale normale: AC, geamuri, oglizi electrice, bena, bull bar, praguri iesea fix dublu.
Sa fiu sincer nu m-am interesat dar banuiesc ca si la rulote e cam la fel, nu am experienta dar am vazut ca pe parcurs ajungi sa-ti doresti dotarile suplimentare pentru confort, mai ales daca nu le ai. La a mea cat de dotata, tot am mai gasit sa-i iau cateva accesorii gen: cort mare, anexa de depozitare tip cort, ancore de vant, bare de rigidizae, cale si cateva maruntisuri care au costat ceva si avand in vedere ca mai avea ceva dotari extra puse de proprietar si ca de noua o asemenea rulota e mai mult de dublu la pret, zic ca a fost o afacere buna.
Scrie răspuns