Mihnea Donescu scrie:Frumoasa si dotata,dar parca pe linga suma asta luam una noua de la PETI....si cu usa pe dreapta.....sau? :(
Asta a fost alegerea mea si sunt foarte multumit avand in vedere starea ei.
Ce spui tu imi aminteste de ce am patit eu cand am fost in reprezentanta sa ma interesez de o masina utilitara cu care sa trag rulota, o Toyota Hilux mai exact. Pretul pe situri era unu; dupa un configurator asa cum mi-o doream cu niste optionale normale: AC, geamuri, oglizi electrice, bena, bull bar, praguri iesea fix dublu.
Sa fiu sincer nu m-am interesat dar banuiesc ca si la rulote e cam la fel, nu am experienta dar am vazut ca pe parcurs ajungi sa-ti doresti dotarile suplimentare pentru confort, mai ales daca nu le ai. La a mea cat de dotata, tot am mai gasit sa-i iau cateva accesorii gen: cort mare, anexa de depozitare tip cort, ancore de vant, bare de rigidizae, cale si cateva maruntisuri care au costat ceva si avand in vedere ca mai avea ceva dotari extra puse de proprietar si ca de noua o asemenea rulota e mai mult de dublu la pret, zic ca a fost o afacere buna.