in 2 timpi sau in 4 timpi,sfaturi despre achizitie generator

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
DanutLupu
Membru forum
14

Re: in 2 timpi sau in 4 timpi,sfaturi despre achizitie gener

Mesaj de DanutLupu »

Asa cum v-am spus am lucrat cu multe generatoare si mari si insonorizate. Pentru clasa 1 kw avem 2 competitori directi digital Honda EU 10 i si Kipor IG 1000.
Honda=fiabilitate, un EU 10i te poate tine peste 5 ani, timp in care in care nu tre sa-i schimbi decat uleiul si un filtru. Am vazut la o trupa de cantareti ambulanti asa ceva, dar autonomia nu e chiar asa cum spunea domnul Dragomir, il foloseau pentru instrumentele lor si mergea in sarcina medie iar pe la 3 ore erau cu canistra in mana.
Cu putin noroc si Kiporul te poate duce la fel de mult fara sa dai prin service cu el, un IG 1000 l-am folosit la pescuit in cateva serii fara probleme, la IG 2000 am avut un invertor defect din fabrica rezolvat in service, iar la IG 2600 dupa vreo 50 ore de mers s-a perlat contactul la butonul de AVR si am schimbat butonul de pana in 10 ron, cam atat la Kipor. Cu un IG 2000 am stat la pescuit o saptamana cu 10 l de benzina, nu a functionat tot timpul, dar in prima zi a mers vreo 10 ore timp in care am racit bine berea intr-o lada frigorifica :D si am incarcat tot ce era de incarcat la toata lumea de pe balta; dupa asta 2-3 ore pe zi, consuma extrem de putin.
Ca zgomot si greutate Honda EU 10 i si Kipor IG 1000 sunt sensibil egale cu un mic avantaj pentru Honda, in schimb Kipor sta mai bine la autonomie, capacitate rezervor si consum toate astea pentru jumatate din pret, iar daca nu ma credeti pe mine vedeti cifrele http://www.bricoshop.ro/products/compare/i.1/with.13577
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic !!!...fiecare face cu banii ce vrea ! ....doar se stie ca" reclama vinde produsul"....de "Tehnigen-ul" meu cine dracu' a auzit ????? :? ...dar de Honda,Kipor etc..eeeeeeeeee ...da' costa ! ..si pe mine, ca sa dau asa bani multi pe ele...NU ma lasa mama ! :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Se pare ca nu are protectie la lipsa ulei si la banii astia iei kipor de 1000, si parca ar fi china... nu sunt sigur.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

robert miron scrie:De asta ce parere aveti ? http://www.bricoshop.ro/Generatoare-dig ... 00-4151250
Pai mai sus de el vorbeam; o gluma proasta la pretul asta, arata ca o canistra de plastic ordinar si inauntru sunt sigur ca sunt piese chinezesti de cea mai proasta calitate. Daca il scoteau pe la 1.000 ron cred ca puteau prosti pe cativa naivi, asa la 1.600 :roll: .......
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Dragi colegi,am avut Kipor cumparat de nou,si l-am vandut ca mai aveam unul pe aproape,tot patru timpi.Anuntul meu de vanzare se poate vedea si acum aici la bazar.

Cine are Kipor de nou in cutie poate sa confirme,sau nu. Pe cutie scrie clar ca este MARCA AMERICANA,adica S.U.A.,dar este lucrat in CHINA.
Si atunci,avand in vedere ca toate marcile bune de pe lumea asta,si nu stau sa dau exemple, ca nu are rost,sunt lucrate,fabricate in China,va intreb Kiporul este S U A sau China.

Raspund tot eu.....Tehnologie A M E R I C A N A, si doar fabricat in P R C.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Cristi Dronca scrie:

Raspund tot eu.....Tehnologie A M E R I C A N A, si doar fabricat in P R C.
Si atunci ?????......o concluzie ???....."made in china" face parte din viata noastra :mrgreen: ,si o va face tot mai mult....ca vrem sau nu :| Si putin off topic :....cu ceva ani in urma un prieten vindea antene aduse de la turci(tot chinezesti) si avea abtibilduri cu tot felul de firme consacrate (sony;panasonic etc. ) si le lipea "ad-hoc" .....in functie de client 8) Partea haioasa era ca unele erau mai scumpe ca altele ....in functie de abtibildul lipit :D :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Va las sa va delectati, sunt o groaza de produse pe care noi le credem Germany, dar vorba lui Ionut... eticheta costa...http://www.made-in-china.com/showroom/z ... rator.html
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Nu cred ca trebuie amestecate lucrurile si catalogate toate produsele made in China ca fiind de calitate indoielnica, diferanta fiind facuta doar de eticheta.
Ca si in Turcia, in China poti gasi produse de foarte buna calitate, dar si produse de 2 lei.
Pentru ca sa sustin ce spun si sa revin ontopic, priviti linkul urmator:
http://www.youtube.com/watch?v=lAwgDGuc1Xg
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Nu asta am vrut sa spun, pe site-ul dat sunt produse de calitate si sunt trimiteri direct la producator, sunt date detalii si caracteristici despre produse mai multe decat ajung la noi... De exemplu pe acest site nu scrie nimic despre Einhell... deci...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Iooooi dragilor....dar voi inca nu ati aflat ca tot ceea ce nu e "Made in China" e facatura? :D
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Deci....ca o concluzie....cel mai bun este acela care-l ai....sau acela de care ai bani, ca sa-l poti cumpara :mrgreen: :mrgreen:
Scrie răspuns