topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sunt inca in asteptarea P G-urilor,asa ca nu pot merge la Dunare deocamdata,si m-am gandit ca Simbata viitoare 26.03.2011,sa merg la pescuit la o balta cu taxa,si m-am gandit la Cojesti (unde am mai fost si stiu potentialul baltii) sau la Corata despre care nu stiu prea multe.
A mai fost cineva la Corata ? Stie cineva de balta asta ceva ? Stiu doar ca taxa pt.12 ore este 50 lei si cica ar avea ceva.....peste.
Pentru Sambata viitoare se anunta 18-20 grade Celsius. Eventual alte propuneri ?
Aviz amatorilor care au si microbul asta,facem o pescuiala ? :roll: :shock: :lol:
Eu cu experienta in pescuit ma mai pot lauda, cu cea de rulotist mai putin ca inca nu am apucat sa merg cu ea la pescuit. De obicei merg pe Horgesti in Bacau, o super balta. Ceva poze de acolo si un filmulet http://vimeo.com/11787226
Danut, m-ai facut praf cu mustaciosii aia,ce sa mai zic, nu mai zic nimic, esti artist.
Eu pentru Simbata ma gandeam la o balta in jurul Bucurestiului aproximativ 50-60 Km.Cat despre rulotism ce sa-ti spun, urmareste forumul si vei capata toate cunostintele de care ai nevoie.
La vara poate o sa ajung si pe acolo,m-au impresionat capturile.
Merci Cristi, Horgestiul e o balta buna dar trebuie recomandare sa stai acolo, adica tre sa stii meserie. Uite am sa vorbesc cu pescarita mea Mihaela cand are timp de o tura de instructaj :D
Fişiere ataşate
DSC_12471.jpg (81.77 KiB) Vizualizat de 1617 ori
DSC_12691.jpg (96 KiB) Vizualizat de 1617 ori
Horgesti 2010 032.jpg (80.87 KiB) Vizualizat de 1617 ori
Horgesti 2010 070.jpg (99.38 KiB) Vizualizat de 1617 ori
Ultima oară modificat 20 Mar 2011, 15:53 de către DanutLupu, modificat 1 dată în total.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cred ca o sa ne luam gindul de la pescuit cu rulota dupa noi, am contactat citiva adminstratori de balti si nu vor sa ma primeasca 2-3 zile la pescuit cu rulota
Mi-au recomandat sa ma duc cu cortul .Asa ca nu ma tenteaza asemenea pescuit . Daca aveti ceva balti unde e permis sa mergi cu rulota rog mult sa ma anuntati si pe mine.
Uite eu sunt un om al casei pe Horgesti si anul asta de pe 24 aprilie pana pe 8 mai voi fi acolo la o partida de 2 saptamani pentru exemplare de peste 10 kg. Intradevar patronii de balti sunt mai reticenti sa lase un pescar sa campeze cu rulota, sunt unuii care nu te lasa nici cu masina langa tine, dar cand dovedesti ca ai grija de pesti si esti pescar sportiv cu toate echipamentele necesare eu zic ca nu e imposibil, depinde de la caz la caz.
La Horgesti va fi prima data cand folosesc rulota si va fi si prima rulota pe balta pana acum cred, sper sa nu-mi prind urechile prea tare daca e ceva sa fiti pe receptie ca va intreb :D . Acolo iti este adus curentul la fundul tau, este wc, semnal este pe balta, s-a facut si un dus deci conditii decente de pescuit si campat.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
@ danut lupu
Daca ar fi mai multi patroni/administratori de balti care ar intelege ca prin creearea de conditii pentru rulote vor avea tot mai multi pescari pe balti, atunci lucrurile s-ar indrepta, in favoarea lor dar si a rulotistilor.
Mai ramane de rezolvat problema "pescuitului sportiv" adica in sistemul "prinde si elibereaza" ! :D
danutlupu scrie:Merci Cristi, Horgestiul e o balta buna dar trebuie recomandare sa stai acolo, adica tre sa stii meserie. Uite am sa vorbesc cu pescarita mea Mihaela cand are timp sa de o tura de instructaj :D
Sa ma manance lupii....am nada pentru crap(ttx) de vanzare-3,7 ron/kg :D