Sunt cateva intrari ,,alese" dar este ceva de vis 1200 m altitudine :D pana la amiaza vreme de plaja apoi ploaie torentiala 2-3 ore ca pe seara se se insenineze ..5 zile am stat dar nu am cuvinte / problema este ca suntem cam departe de civilizatie 30-35 km pana in voineasa SI-TI TREBUIESC CEVA MASURI DE SIGURANTA.
Ultima oară modificat 14 Mar 2011, 13:20 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Este DN7A care leaga localiatatile Brezoi si Petrosani. Probabil din vara viitoare si acest drum ca si DN 67C "Transalpina" va arata impecabil si impreuna vor deveni puncte majore de atractie pentru rulotisti!!
Ultima oara am fost in zona acum vreo 10 ani si ne am oprit la Obarsia Lotrului, sper sa nu confund, miros de fum, corturi de taietori de lemne... super frumos... am stat la casute. Salbaticie adevarata. Daca a mai fost cineva prin zona rog poze... Stima.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Moaaamăăăă a invatat Ninel sa puna poze, sa vezi acuma :lol: ; frumoasa locatia '' fuseram'' si noi cu ceva ani in urma cand eram mai tineri !