bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sincer,eu am gasit o "statie" de unde iau motorina cu 3.5 lei,dar ar fi frumos sa tragi de haturi calul din rulota,geamul frontal deschis ....aer.."curat" :mrgreen: si toata familia in rulota..!!!...De un an si ceva ..daca... am alimentat de la statiile" PECO" de 5 ori !!!
Mergem cu ''Pejosul'' 206, 207.... :D scapam de obezitate, fortificam organismul,nerecunoscatorilor, statul tine le sanatatea voastra si voi '' Batman, Batman, Batman '' :mrgreen:
E ca pe timpul lui Ceausescu..ne hranea sanatos cu peste si soia si toata lumea-l injura.
Acum toti alearga sa ia lapte, chiftele si salam de soia, la fel si peste.
Astia vor sa ne faca se redevenim activi si noi injuram cu foc.
Daca pastram algoritmul, peste vreo 20 de ani o sa alergam si o sa mergem cu bicicleta nemaivrand sa auzim de masini in ruptul capului :D
PS. Ce-mi place cel mai tare, ca paranteza, marele doctor Mencinicopschi (sau cum l-o chema) era tatal salamului cu soia pe timpul lui Ceasca si acum e "za best"
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Haideti nu mai fiti rautaciosi . Este loc si de mai rau !!! :? Cand o fi motorina 7 lei ce vom face ? Va raspund eu : NIMIC !!! :mrgreen: Numai bine !!!
Caut catarg cu panze si nu gasesc!...Caut catarg cu panze si nu gasesc !!...pentru ce?? :?: ptr. rulota bre !!Se fac cursuri ptr. carmaci? Daca nu bate vantul,ce fac??..DAU DRUMUL LA VENT :?: :idea: :mrgreen: ?????
Gata dragi colegi . Am trecut pragul psihologic de 6 lei pe litru de combustibil .Doar ganduri bune si calduroase pentru Guvernul boc !!! Pe ei ,pe mamele lor !!!