CUM POSTAM POZE!!!

Cum punem poze, imagini video, cum scriem, etc
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Radu Andron
Membru forum
17

Re: CUM POSTAM POZE!!!

Mesaj de Radu Andron »

Veau si eu sa stiu :cum se micsoreaza kb la o fotografie?
Multumesc anticipat!!Mentionez ca lucrez cu VSO Image Resizer!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Ca sa pui poze foloseste-te de un site gen "Image Hosting" ca de exemplu http://imageshack.us/
Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /home/clubrvr/public_html/forum/includes/acm/acm_file.php on line 106
exemplu:
ImagineImagine

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Hai sa mai explic odata treaba cu imageshack si....aparitia pe forum a pozelor,nu doar a linkurilor. Poate voi primii o bere ....candva! :D
Odata intrati in image shack,apasam butonul "browse" si alegem poza dorita. Cu cativa centimetri mai jos avem doua casute in care punem "bifa"! La prima alegem si dimensiunea necesara forumului nostru,adica 800/600. Apasam apoi butonul "upload" si asteptam.
Derulam pagina in jos si avem undeva acolo "direct link to forum"! Copiem tot linkul ala si il punem,cu aliniat ....si singur pe rand,in postarea pe care vrem sa o scriem pe club....astfel: apasam butonul "img" si postam acel link exact intre Imagine. Rezultatul e urmatorul! :)
Imagine
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Eu spre ex.nu am vso resizer.Am ACDSee PRO 2.Mai intai o redimensionez la 800/600.Dupa aceea-i reduc dimensiune (aplic resize) pana ajunge poza pana la 100 kb.Cand editezi postul,jos ai optiunea:"incarca atasament".Dai click pe ea,apare optiunea "browse",dai click pe ea sa selectezi poza modificata ca dimensiuni si pe urma click pe "adauga fisierul".Si....il adauga. :idea:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

@Odenie Sergiu, continui discutia aici, eu vad pozele si cu ''Mozilla'',Chrome'',''Windows'' logat sau nu pe forum,incerc sa pun aceeasi poza cu doua metode diferite :
cu imageshack :
Imagine
Imagine
a doua varianta are 219kb
cu atasament,prelucrata cu Microsoft Office Picture, cu asta nu reusesc (nu stiu) sa-i dau o dimensiune acceptabila,la 800x600 are mai mult de 100 kib, de aceea folosesc imageshack unde pot pune pozele la ce dimensiune vreau fara sa ma ''certe'' forumul ca este prea mare :D
Fişiere ataşate
FIAT.jpg
FIAT.jpg (32.27 KiB) Vizualizat de 5418 ori
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am mai facut niste verificari si am constatat ca pe monitor wide LCD se vad intregi pozele.Eu am monitor clasic la rezol.1024/768 si acolo se pare ca-mi taie din poze in partea dreapta 😢 ,(n-am inteles de ce).Referitor la redimensionare eu le reduc la 800/600 pixeli cu ACDSee spre ex.;asta l-am instalat pentru deschiderea(vizualizarea) fotografiilor;programul pus de Windows nu-mi place.Dupa ajustare la 800/600 pixeli,de la cca 4 Mp cat are o poza,ajunge la 200 si ceva kb.In acelasi program pot reduce la half size spre ex.si vad ca o face de 92kb(dar asta e in functie si de marimea initiala a pozei).Eu marimea insa o reduc in Photoshop(pentru ca cu asta lucrez la procesare foto si-mi pot alege marimea pe care o vreau cand salvez poza)si aleg 100kb,sau foarte apropiat pt. ca pozele sa apara mari.Dupa aceea le atasez pe ClubRV.Deci s-a lamurit misterul "taierii" fotografiilor.Oricum sunt curios de ce zicea @Ionut ca se pot vedea diferit in functie de browser-ul de internet.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Panait Valentin
Membru asociat
16

Imagine
merge si cum spune Victor dar ies cam mici,cum le fac mai mari ?
VALI,
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Panait Valentin
Membru asociat
16

In sfarsit :mrgreen: vezi cum faci sa nu mai apara scrisul ala pe langa poza,du ''liniuta'' care clipeste pana la capat dupa ce ai copiat lincul, foloseste 800x600,se vad mai clar pozele. Succesuri ! :lol:
VALI,
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Imagine

ne-a ca merge :lol:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cornea Viorel
Membru forum
15

Mesaj de Cornea Viorel »

Sper sa nu fie greseala, daca da imi cer scuze , am facut si eu un test,nu sunt prea tare la utilizat calculatorul,am profitat de indicatiile
celor mai in tema, se pare ca sfaturile lor sunt ok . :D

Imagine
Mirela si Viorel de la Oradea
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ca sa nu mai dispara pozele in timp de pe: http://imageshack.us/ , inregistrati-va dreapta-sus, login si pozele incarcate, ramin arhivate la ei, oricind valabile.
Pentru a dispare scrisul de sub poza dupa ce ati facut copy paste forum code, stergeti de la dreapta la stinga acea fraza cu imagshake. Poza va va ramine ok :)
Nu micsorati pozele descarcate din aparat. Imageshack nu le poate mari. El transforma din oricit de mare in mic, exact cit pot fi postate si acceptate de forum.
Odata cu postarea pozelor, dati explicatii despre locatie, traseu, unde, ce, cum, etc. E si mai interesant cind se scriu detalii intre fotografii. Incercati cu curaj !
Nu descarcati programe cum se facea in 2007, metoda invechita. Nu va micsorati propriile poze deoarece se pierde claritatea. Lucrati cu: http://imageshack.us/
A posta poze mari si clare prin http://imageshack.us/, face o placere citirea forumului,in comparatie cu postarea pozelor ce trebuie vazute de multe ori cu lupa..

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns