Sprite Esprit 1990-Englezoaica mea

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
FlorinMircea
Membru forum
14

Sprite Esprit 1990-Englezoaica mea

Mesaj de FlorinMircea »

Englezoaica mea este fabricata in 1990, inmatriculata de catre mine in 2010. Cantaraeste 820Kg, iar MMA este 900KG. Cu toate ca este o rulota usoara are 5 locuri de dormit (2 paturi duble care se strang+1pat etajat care se rabateaza de o pers), baie (WC, dus, chiuveta), bucatarie (argaz, frigider care merge la 220, 12 si pe gaz), congelator, chiuveta, boiler (apa calda-apa rece, atat in baie cat si la mini-bucatarie), cort mare- 2mx2.5m (se vede in poze)
Rulota este fara probleme, are doar doua mici defecte optice (zgarieturi), interioriul fiind absolut impecabil (fara mirosuri, fara rupturi, tapiterie impecabila). Eu zic ca a fost o afacere buna cumparand-o in iunie 2010 sub 2000 Euro din Romania, fiind recent adusa. Ca imbunatatiri la ea pot spune ca i-am pus TV, respectiv antena. De moment am antena simpla, insa am in plan sa ii pun o antena de receptionare satelit cat de curand.
Am facut deja 4 iesiri: de doua ori la mare (Venus Camping Palace, Navodari-Caping S), o data la baile Tansnad (jud SATU MARE) si la Manastrile din nordul moldovei iar in concluzie pot spune ca e FOARTE FRUMOS si ca SUNT MANDRU CA SUNT RULOTIST!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat 25 Feb 2011, 15:12 de către FlorinMircea, modificat 1 dată în total.
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Sprite Esprit 1990-Englezoaica mea

Mesaj de Sandu Toma »

Felicitari !
Va dorim ca frumoasa voastra rulota sa va poarte in calatorii minunate ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Multumim! :D si VANT DIN SPATE si d-voasta!!!
sau nu e necesar, aveti 4x4 :)
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Buna ziua . Ati reconditionat-o dvs ,in interior ,sau era ea ingrijita ? Baia este mare ? Puteti sa puneti cateva poze cu baia ?
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

george chirila scrie:Buna ziua . Ati reconditionat-o dvs ,in interior ,sau era ea ingrijita ?
La interior nu am reconditionat absolut nimic, iar la exterior singura modificare a fost vopsirea acelor dungi albastre in fata.
A fost ingrijita, timp de 20 de ani a avut un singur proprietar.
Rulota pe timp de iarna hiberneaza la parinti mei acasa (jud. Salaj) deoarece eu locuiesc la bloc si nu vreau sa ma trezesc cu un geam spart sau alte chestii neplacute, insa incerc cat de curand sa atasez si cateva poze cu baia.
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Sa va duca unde va doriti !
Zile bune !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Pentru victor:
http://www.pro-auto.ro/sprite-esprit-p-28835.html

ACESTA E ANUNTUL DE LA CARE AM CUMPARAT-O
ANUNTUL A EXPIRAT, INSA NU A FOST STERS
Se observa data adaugari 4 iunie 2010. Eu sunt din Cluj-Napoca, in dupamasa zilei de 4 am gasit anutul (dupa foarte multe cautari pe tot internetul, timp de cateva saptamani), iar in dimineata zilei de 5 iunie am si fugit in Bistrita dupa ea.
Si asa am intrat in posesia ei, se vede in poze ca nu avea dungile albastre in fata.

Daca doresti sa iti achizitionezi o rulota, nu te grabi, studiaza cat mai multe si de preferinta consulta-te cu un cunoscator.
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Este una aproape identica de vanzare in Brasov, prima data am crezut ca este chiar aia :D
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

For victor:
Englezoaicele sunt frumoase, luxoase, insa in general au doar un pat de 2-3 pers si nu au cort (din cate am observat eu).
A mea as putea spune ca este o exceptie pentru englezoaice.
Multumim de urari!
Ultima oară modificat 25 Feb 2011, 23:09 de către FlorinMircea, modificat 1 dată în total.
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Raul Paltineanu scrie:Este una aproape identica de vanzare in Brasov, prima data am crezut ca este chiar aia :D
In vara am cunoscut un tip din Bv la Navodari in camping cu una aprope identica... vorbim de aceasi persoana oare?
spatele e idenic cu a mea, insa fata si compartimentarea e diferita, era tractata de o Laguna break. daca mai imi amintesc ceva detalii despre ea iti zic.
Pana acum coincid datele?
Ultima oară modificat 25 Feb 2011, 23:13 de către FlorinMircea, modificat 1 dată în total.
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Asta e un Sprite Alpine Jubilee si este din 92 iar pe proprietar il cheama Marius. Nu il cunosc personal, am vazut doar anuntul lui.
Spatele rulotei este identic doar fata este putin diferita.
Ultima oară modificat 25 Feb 2011, 23:16 de către Raul Paltineanu, modificat 1 dată în total.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

De aceasi vorbim... (90%)
Oare de ce o vinde? :( In vara era foarte incantat de ea...
imi poti da linkul de la anunt?
Scrie răspuns