Parerii antena HD-tv terestru

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Re: Parerii antena HD-tv terestru

Mesaj de Paul Petrescu »

Sorin.Sibiceanu scrie: Ideea este ca o antena HD terestru are iesire cu cablu HDMI si un tv normal nu are intrare de HDMI , decat un tv LCD sau un monitor . Cred ca ma duc sa iau o antena HD sa vad cum merge si daca prind ceva , daca nu o duc inapoi ca am dreptul sa o schimb in 24 ore ...
Sorine cred ca ai vrut sa faci referire la un receptor cu iesire HDMI. Antenele pentru receptia terestra DVB-T au mufa normala sau in cel mai fericit caz mufa "F".
Cat despre receptia SD(mpeg2) si HD(mpeg4) se foloseste aceiasi antena... Singura problema este puterea de emisie, in apropierea emitatorului poti receptiona si cu o sarma bagata pe post de antena. Daca semnalul este slab, intervine aplificatorul de semnal din antena.
Eu am facut cateva teste cu un TV-tuner(http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=501, in bucuresti si inprejurimi merge foarte bine cu antena din dotare(atat pachetele SNR-uli cat si ale PROTV intra cu semnal si calitate 100%), in zona Calugareni de Prahova, aprox. 120Km, am folosit o antena(turceasca) cu amplificator si am avut pe SNR semnal si calitate 100% iar pe PROTV semnal 45-50/% si calitate 100%
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , deci intr-un cuvint merita sa cumpar una sau mai bine ma las bagubas? . Apropos an un recever adus din SUA digital cu cartele , daca il conectez la o antena si bag o cartele de digi sau focus sau altceva va merge acel recever sa prin posturi Romanesti ? sau caut undeva sa-l pot trage in banda pentru Europa..

O zi buna

P.S. Sergiu , pana la ora actuala avem TVR hd , Pro Tv HD , Kiss hd ,acasa hd , toate sint terestre , in viitor se vor activa mai multe programe ..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sorin.Sibiceanu scrie: P.S. Sergiu , pana la ora actuala avem TVR hd , Pro Tv HD , Kiss hd ,acasa hd , toate sint terestre , in viitor se vor activa mai multe programe ..
Deci doua care sunt pe teritoriu national(e totusi un inceput...).Kiss hd trebuie sa fie ceva emisie locala in Bucuresti,ca in rest nu am vazut sa emita.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns