Citeste cu atentie ce scrie parpaneata aici : viewtopic.php?f=2&t=858&start=15
rezultatul trebuie sa fie asta :
Nu copiezi linckul din partea de sus a paginii ci unde scrie Driect linc si il copiezi intre [img]aici[img] dupa ce apesi butonul ''img'' cu alineat de la capat.
Succesuri !
Panait Valentin scrie:Citeste cu atentie ce scrie parpaneata aici : viewtopic.php?f=2&t=858&start=15
rezultatul trebuie sa fie asta :
Succesuri !
Imi cer scuze ca intervin si eu.Nu am nimic impotriva acestei metode,dar nu se vad astfel complet pozele pe site si presupun ca nu doar la mine.Spre ex.aceasta poza,care pusa dupa metoda de mai sus nu este intreaga.Nu inteleg de ce nu puneti cu "incarca atasament",optiunea de pe acest site,unde scrieti postarile.Cerintele sunt sa fie 800/600 pixeli si maxim 100kb.Rezultatul este ca poza se vede intreaga.Sper ca nu deranjeaza remarca .
P.S.nu de alta da sa se vada cine gateste "bunaciunile" alea. :mrgreen:
Pai cand postezi, in josul paginii ai butonul " Incarca atasament", apesi "rasfoire", apoi dai click pe poza acolo unde o ai redimensionata 640x480 si apesi "adauga fisierul",dupa care apesi "aseaza in linie" . Simplu, Nu ! ? :lol:
Odenie Sergiu scrie: Imi cer scuze ca intervin si eu.Nu am nimic impotriva acestei metode,dar nu se vad astfel complet pozele pe site si presupun ca nu doar la mine.:
Este prima data cand cineva spune ca nu vede pozele puse cu metoda asta,rog si pe alti colegi sa confirme sau nu ca sa luam masuri :mrgreen: ,eu le vad si pe ale mele si pe ale altora :P .
Rog un moderator sa mute descutiile off si toate incercarile nereusite la topicul ''cum postam poze''