Sorine cred ca ai vrut sa faci referire la un receptor cu iesire HDMI. Antenele pentru receptia terestra DVB-T au mufa normala sau in cel mai fericit caz mufa "F".Sorin.Sibiceanu scrie: Ideea este ca o antena HD terestru are iesire cu cablu HDMI si un tv normal nu are intrare de HDMI , decat un tv LCD sau un monitor . Cred ca ma duc sa iau o antena HD sa vad cum merge si daca prind ceva , daca nu o duc inapoi ca am dreptul sa o schimb in 24 ore ...
Cat despre receptia SD(mpeg2) si HD(mpeg4) se foloseste aceiasi antena... Singura problema este puterea de emisie, in apropierea emitatorului poti receptiona si cu o sarma bagata pe post de antena. Daca semnalul este slab, intervine aplificatorul de semnal din antena.
Eu am facut cateva teste cu un TV-tuner(http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=501, in bucuresti si inprejurimi merge foarte bine cu antena din dotare(atat pachetele SNR-uli cat si ale PROTV intra cu semnal si calitate 100%), in zona Calugareni de Prahova, aprox. 120Km, am folosit o antena(turceasca) cu amplificator si am avut pe SNR semnal si calitate 100% iar pe PROTV semnal 45-50/% si calitate 100%