ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
AM FOST INTELES GRESIT EU NU AM CONTESTAT VALOAREA DUMNEAVOASTRA DAR JALOANE FAC SI EU DAR DACA DUMNEAVOASTRA FACETI INTOARCERI CU FRINA DE MINA ATUNCI SI MIE I-MI IES CERCULETE :lol:
Propun crearea unui topic nou in sectiunea cumparari vanzari rulote,accesorii,etc. Opinii pro si contra! Sa ne scriem acolo ofurile despre cei care comercializeaza aceste lucruri. Tot acolo sa scriem laudele,atunci cand acestia se comporta profesionist,exemplar,asa cum ii sta bine unui afacerist.Admin-ul a facut o atentionare foarte importanta,ptr cine intelege.Spatiul a devenit o problema.Deci crearea de topicuri aiurea va implica viitoare disfunctionalitati. Astept voturile voastre! Cream topicul de opinii sau nu?
Ai dreptate Mircea.Era cel facut de DoruS. Am o problema. Am pierdut pe drum chestia aia de ebonita sau ce e ...de care invarti sa se ridice rulota.Pe roata de ghidare.Am observat ca se schimba doar parghia de care invarti.Are o siguranta acolo. Daca nu stiu sa explic fac o poza mai tarziu si veti vedea exact ce-mi trebuie.