Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Relu nu prea are cum sa ramina peste noapte decit daca il primiti pe la voi prin rulota si asta sforaie tare asa ca......cred ca o sa conduca Flori sau vreo .... unu din copii ,vede el..............
stoica cristian scrie:Relu nu prea are cum sa ramina peste noapte decit daca il primiti pe la voi prin rulota si asta sforaie tare asa ca......cred ca o sa conduca Flori sau vreo .... unu din copii ,vede el..............
Nu va faceti griji,ma descurc eu doar sunt oltean....
Respecte "pandurilor" care prin Nelu Predonu au raspuns prezent la aceasta mica intalnire de inceput de an.
Va asteptam cu drag pe toti.
Sunt putin bolnavior, dar... nu voi rata ocazia de a ne cunoaste mai bine si mai profund. Sun Jan omvesel din Ploiesti si vin cu Doru Bodeanu cu Loganul lui,ca si invitat.Multumim organizatorilor.Cu stima si respect Jan de la Ploiesti.Va pup pe toti.Sanatate la toata lumea ce o sa vie prezenta (cca 35)din cati am numarat pe forum.Bafta.
A fost frumos , eu am fost si a 2 a zi sa mai beau un vin , sa mai pun muzica , pt ca sambata am dat-o mai incet , la cererea unora , .iar acasa nu ma lasa consoarta sa dau tare,,,,volumul. .. am mai gasit cativa acolo , ADRIAN Vatamaniuc , care era la "prima iesire " , m-a chemat la un gratar,..multumesc, ...... Sibiceanu ,si Mihai - MMG- mi-a facut mare placere sa-l cunosc . ..
....,, si nici nu mai era asa de rece , se mai topise zapada , gheata de jos.
SIBiceanu , Multumim pt curent , sa-l mai aduci ;)))))))))
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
:roll: Doresc sa mentionez ca eram deplinatatea facultatilor mentale , dar nu neg ca am consumat zama de struguri fermentata si acrita in prealabil , alaturi de prietenii forumisti mai sus mentionati .........
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com