ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La aruncatul cu privirea poate :D :D :D cu rulota in spate nu fac nicio intrecere... Cu berea se rezolva, hai sbt la Cernica si gasim noi un motiv s-o bem... M-am uitat pe net si o sa fie vreme buna numai sa nu ploua vineri ca se face noroi...
Hai sa va povestesc ceva.Dupa cum am mai scris,am fost vinerea trecuta la Herculane pe lac.Cei care au fost in prospectari inainte de Revelion stiu drumul pe Baia de Arama,peste M-tele Godeanu.Intr-una din curbele alea stil "ac de par" am accelerat cam tare la iesirea din curba si mi-a plecat rulota!!! Era nisip,picura si era putin in urcare.S-a dus inspre sant(shantz) vreo 1 metru.Nu m-a tras,impins sau alte alea!!! Pur si simplu a sarit ....ca o capra!!! Normal ca m-am speriat putin ptr ca o vedeam in retrovizoare cum se duce.La franare si-a revenit rapid.Oprind sa vad...urmarile,capacul de la truma era sarit pe sub masa, :D bidoanele,galetile,wc-ul din baie erau amestecate....restul erau la locul lor ca le am bine ancorate.Mi-a fost invatatura de minte!!! Concluzia:antibalansul coroborat cu abs-ul de pe masina sunt de mare ajutor.Au fost create pentru situatii limita si isi fac treaba.
Asa este cum spui Peti ! Si tu Prp ce faci? Umblii cu prostii? Noroc ca ai masina ca lumea ca te tragea si pe tine in sant ! Eu am vazut in Olanda o rulta zarzavat cu masina cu tot. Am intrebat ce s-a intamplat...Mi-au povestit tot si in concluzie au spus: Mai bine se desfacea rulota de la carlig ! Era un Passat 4 Motion cu un Fendth de toata frumusetea si destul de mare cam 5 m fara carlig. Mi-a tras atentia ca era in asa hal de praf facuta incat nu intelegeam ce s-a intamplat: airbag-uri si geamuri de plexi de rulota amestecate cu Trume si wc-uri,etc ,etc....imi venea sa plang De remarcat ca avea antibalans pe rulota si pe Passat nu mai vorbesc...Deci , pentru siguranta noastra, a tuturor, nu mai goniti cu rulota in spate ! Este periculos cat ar fi de dotata si masina si rulota !! Si ca o gluma acum...Cand mergi in spatele admin-ului cu rulota, ai timp sa joci si o tabla la volan :D Este relaxant, cu max 80-90km/h, cu opriri scurte,mai o gluma la telefon, s.a.m.d. Deci mai bine ajungem acasa decat la Stiri la tv... :(
voi nu intelegeti ce am vrut eu sa fac ? si am si reusit sa string citeva navete cu bere .dar la o intrecere de mers cu spatele cu rulota cine se baga sa stringem si de niste mici ca berea goala nu merge !!!! unde in cernica va adunati, si tinuta este obligatorie ? adica cu rulota in circa .
pascu liviu scrie:voi nu intelegeti ce am vrut eu sa fac ? si am si reusit sa string citeva navete cu bere .dar la o intrecere de mers cu spatele cu rulota cine se baga sa stringem si de niste mici ca berea goala nu merge !!!! unde in cernica va adunati, si tinuta este obligatorie ? adica cu rulota in circa .
Pai cum naiba sa tin rulota de protap si sa merg cu spatele cu ea??Avem voie sa folosim si masina???? Adica vrei sa spui ca te bagi la un concurs de manevre cu rulota la carlig...doar cu oglinzile laterale,cu geamurile inchise si hartie lipita pe luneta???!!! Hm ....tentant..... Cine pune rulota la dispozitie???!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bogdan a scris>>Cand mergi in spatele admin-ului cu rulota, ai timp sa joci si o tabla la volan icon_biggrin.gif Este relaxant, cu max 80-90km/h, cu opriri scurte,mai o gluma la telefon, s.a.m.d. Deci mai bine ajungem acasa decat la Stiri la tv... icon_sad.gif _________________
Ai perfecta dreptate.. ..viata este a naibii de frumoasa ca sa o lasam pe sosele...pt 10 minute castigate din vacanta.
Voi veniti cu masina ca rulota pt manevre o dau eu... Ca tot vrea bebe sa scape de ea... :D :D Nu veniti cu rulotele veniti cu gratarele, cu umbrele de soare, scaune pliante samd ca doar e picnic nu iesire organizata a clubului...
Ca locatie, terenul se gaseste dupa Manastirea Cernica pe dreapta inainte de sat exact vis-a-vis de intraea in padure care e pe stanga. Dupa manastire pe stg mai e o singura intrare spre padure, cea in dreptul careia tre sa ajungeti. Cand ajungeti in dreptul ei face-ti dreapta si intrati pe o alee cu pietris aceea e deja pe proprietatea mea. La starda e o casa in constructie, daca stiu eu bine e singura dupa Manastire la care se lucreaza... Oricum eu pot sa vin sa va iau de la manastire. Tel meu 0744.383.398 Coordonate GPS nu stiu sa dau (inca)...
PensionRusu scrie:Salutare ! Tot citim pe aici frumoasele subiecte dezbatute ...si sincer , tare am fi amatori de o participare ( in sensul sa facem numai galerie ) ....la un concurs de genul cine merge mai mult cu rulota cu spatele, eventual daca ar fi si cu jaloane....ar fi si mai interesant.... :lol: .... ( eu stiu pe cineva - dar nu zic - care , de curind a venit la noi , cam 200 m cu spatele ca nu avea alta sansa...) :lol: Bineinteles ca dupa consumarea unei palici si a citorva navete de bere, ...e suficient sa vedem si ..." cine nimereste sa mearga numai cu spatele " , fara rulota si fara masina..... :lol: ... Pe cind facem o iesire , in asa fel incit sa fie usor sa participe si cei din V , NV sau SE ...etc ??? Haideti , dati idei, propuneti....( vad ca la programul pe 2007 nu prea v-ati inghsuit cu sugestii )....
Oare mai nimereste cineva nu drumul ,ci contactul masinii dupa atatea fluide??