Sandu Toma scrie:@ david.viorel
Dupa cum observati tot mai multe postari de pe forum sunt legate de oferta Dvs. de asigurari, sau mai precis de lipsa de transparenta in ceea ce priveste ofertele.
Daca sunteti broker de asigurari ar trebui sa postati o lista cu toate firmele de asigurari, precum si cu variantele de greutate si preturi concrete, pentru a se vedea ca nu este nimic ascuns. Plus de asta ar trebui mentionat daca exista ceva facilitati pentru membrii forumului !!!
In caz contrar, va trebui sa dam curs raportarilor de mesaje si sa nu va permitem publicitatea pe forum !
Regulament Art 3 Lit.k) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama, decat in topicul special creat pentru asta.
In cazul in care doriti sa faceti reclama firmei Dvs ( vezi postarea modificata de la topicul de prezentare a membrilor ) va trebui sa luati legatura cu Dl. Curelea si sa deveniti membru cotizant
Stimati Domni,
Pentru a fi cat mai transparent in ceea ce ma priveste revin cu urmatoarele:
1) Companiile cu care lucram sunt urmatoarele:Euroins,Bcr,Omniasig,Carpatica,Astra,Uniqa,Ardaf,Generali,Allianz. In functie de cerintele clientului se pot incheia contracte de asigurare si cu alte companii de profil de pe piata.
2)Dupa cum am mai spus zilele trecute,primele de asigurare difera in functie dosarul de daune al fiecarui client,astfel ca in urma introducerii unor date despre client se afla primele de asigurare.
Dupa cum stiti probabil sa eliminat acel tabel in care erau enumerate mai multe categorii de auto pe o coloana si un pret pe cealalta.
Eu va pot da nenumarate preturi dar dupa cum v-am spus mai sus aceste prime se afla in urma introducerii datelor clientului.
3)Astfel ca cine este interesat de nivelul primelor de asigurare practicate este sa-mi lase um mesaj cu nume,prenume,cm3 sau MMA,si clasa din care face parte(B0,B1,B2,M4)
4)Pentru membrii cotizanti voi incerca sa discut cu colegii mei pentru a gasi o solutie cat mai convenabila de ambele parti.
5)Ex: Dauna 0,29 ani,rulota MMA 1100 kg= 26,51 Ron/6 luni
P.s Sper ca am fost destul de explicit,
Cu deosebita stima
David Viorel
0728755790