Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna dimineata.
Abia asteptam sa iesim si noi prima data pe anul asta si ma bucur ca ati ales o locatie apropiata de mine.
Din cate cunosc si inainte de sarbatori si imediat dupa , cabana Rusu este inchisa.....
De regula eu intru in dreapta pe poiana, pe langa apa in sus,din dn imediat ce se trece podul peste teleajen . Este mai insorit si posibilitate de sanius ptr cei mici.
Poate gasim o solutie optima.
O zi buna!
florentin spatarelu
0722634570
rav4+rema ace prestige twenty5
Noi avem rulota la cabana deja . Deci , vom merge acolo. Daca doriti sa veniti acolo va asteptam cu cea mai mare placere. Urmeaza sa confirm exact data cand voi sosi, vineri la pranz sau sambata dimineata. Sincer nu va recomand sa intrati pe zapada asta in poenita pe care o mentionati.
Nu sunt inconstient :) ;cunosc locul. Mai sus este o exploatare forestiera si drumul este ok; la " Rusu" nu este cam umbra?
Nu excludem varianta de a veni acolo. Se poate lega la curent?
oricum daca ne lasa vremea ne mai auzim la telefon
toate bune
florin
Da se poate lega la curent, acces la apa , toaleta ...etc aprox 35 Ron / noapte.
Vestea proasta este ca noi nu putem confirma prezenta noastra decat vineri. Se pare ca voi lucra in weekend asa ca imi cer scuze daca am incurcat planurile cuiva.Deci , pana vineri nu pot spune nimic concret.
Am trecut si pana in revelion si dupa pe la locatie si nu era nimeni.
Aveti un telefon al administratorului sau cum se procedeaza?
Soare este doar dimineata, dupa-amiaza este umbra, nu? ( ptr cer senin, normal :D )
Buna dimineata!
Din cauza copiilor care au nasul "in pioneze" (sau "piuneze" dupa cum cica este corect :) ) trebuie sa asteptam sa vedem pana diseara cum se prezinta. La Cheia se pare ca va fii frigut, -12 , -6 grade si ne este sa nu ii imbolnavim mai rau.
Oricum in cel mai rau caz venim fara rulota sa ne cunoastem si sa mai stam de vorba......