solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Marius Beldiman

Re: solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti

Mesaj de Marius Beldiman »

:shock: Cica de azi Petromul ar fi scazut pretul la benzina! '95= 4.9 lei
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

De la cat?Ca am mai auzit la radio ca Rompetrol parca,a ieftinit motorina cu 2 bani/litru :D (asta da ieftinire :mrgreen: )pt. ca s-a anulat ceva taxa de solidaritate de un cent,care era pana acum.Nu ca s-au gandit sa nu mai castige ei prea multi bani pe spatele nostru. :!:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Pai daca deja a inceput sa scada pretul e bine, nu ? Sa vedem in februarie cum o sa fie daca nu vom alimenta de la ei...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

beldiman_marius scrie::shock: Cica de azi Petromul ar fi scazut pretul la benzina! '95= 4.9 lei
Jura tu ca nu ai intrat la ei sa alimentezi ca e mai ieftin :twisted: ..... :P agentul x ..receptie :!: abandoneaza subiectu N.Perdonu si ia in primire altu....supravegheaza ...terminat :D
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Cataline, parca nu mai e asa aglomeratie la petrom, am vazut duminica la intrarea in Ploiesti din DN1, poate a dat ceva rezultate protestul asta... azi am bagat de la LUK care e mai scump la Ploiesti unde e rafinaria decat in alte orase...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Dragomir Gabriel scrie:Pai daca deja a inceput sa scada pretul e bine, nu ? Sa vedem in februarie cum o sa fie daca nu vom alimenta de la ei...
E de bineeeee.....dar continuati sa ignorati ,,pretul,,, :evil:
Nici nu trebuie sa stim cat costa la ei .....treceti pe langa ei privind in alta parte :lol: ...
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Au spus la TV ca au scazut ceva infim,datorita renuntarii la acea taxa de solidaritate de un cent.In rest nu vor mai scadea nimic. :twisted:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Marius Beldiman

@gigi:
eu nu alimentez de la Petron din pricipiu! 😉 Alimentez numai de la Lukoil ca e cel mai ieftin! :lol: Oricum, daca s-ar fi stabilit sa nu alimentam de la Lukoil nu as fi mai fi bagat nici de la ei! E treaba de solidaritate! Chiar daca au ieftinit cei de la Petrom eu zic sa nu alimentam in continuare, pentru ca numai asa vor scadea pretul si mai mult!
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

george chirila scrie:Buna seara,tuturor.Tot ceea ce discutam noi aici si acum este "apa de ploaie " !!! O sa-si spuna fiecare in sinea lui " Ce dracu vrea si "beluzul " asta de se baga in discutie ca Tampaxul in ..... ? Si acum vin cu argumente pe care le-am observat personal ! :shock: Astazi 19 01 2011 (anno domini ),fiind liber (deh,fiind bugetar cu statut special am libere in cursul saptamanii ) (ca dracu,ar zice unii,normal as spune eu dupa atatia amar de ani ),am vrut sa ma conving personal despre "binecunoscuta unitate si solidaritate a romanilor". Zis si facut !!! Dupa ce mi-am facut datoria de parinte onorabil constand in conducerea fetei mele la scoala ,am luat la pas cateva benzinarii Petrom din Berceni si din imprejurimi,si ce credeti ca am constatat : La Petromul din Oltenitei (la iesirea spre Popesti )in decurs de 19 minute cat am stat "la panda " am observat un numar de 47 de masini (90 % autoturisme ). La Petromul de pe Mihai Bravu (langa metrou ) in decurs de 14 minute 29 de masini . La Petromul de pe Brancoveanu (langa Budimex) in decurs de 10 minute ( masini . Este o statie de alimentare cu carburant mai mica decat normalul . La cealalta statie de pe Brancoveanu (pe stanga ,spre lUICA ) 32 de masini in 15 minute . Suparat si scarbit ,m-am retras la "depou " nu inainte de a-mi lua o uriasa de Bucegi la 2,5 litri (la pret de 2 :oops: ). Deci,doamnelor si domnilor,asta este adevarata campanie a soferilor de solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti :?: :| . Deci ? Ne meritam soarta !!! C' est la vie,mon chere ,spunea englezul Gothe !!! :mrgreen: P.S - Sa stiti ca am "toate tiglele pe casa " ,dar am vrut sa ma conving personal . O seara placuta tuturor !!!
Din pacate si in Timisoara, "solidaritatea" intr-o cauza comuna nu mai functioneaza, se alimenta in perioada 17-19 in regim normal :( , discutind cu niste cunoscuti care au alimentat in perioada respectiva, am primit raspunsuri de genul : oricum nu se rezolva nimic, ce sa fac daca firma are contract cu ei si doar de aici alimentam s.a.m.d.
Sa vedem ce se va intimpla in perioada 1-15 februarie; eu unul nu voi alimenta deloc... dar dupa mine, rezolvarea este in mina guvernantilor si daca ei nu reduc taxele si accizele din produsele petroliere, nu prea vad cum se va ieftini vreun astfel de produs... eu totusi sper ca de aceasta data, mobilizarea sa fie mai masiva si efectul sa fie cel scontat.
Sa auzim numai de bine.

P.S. : iar din data de 15 februarie, daca totusi nu se va rezolva nimic, eu unul oricum nu voi mai alimenta de la OMV si Petrom.
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Ieri benzinaria Petrom din spatele Intercontinental era goluta la ora pranzului. Au ieftinit carburantul cu 2bani/litru, si nu cred ca motivul este boicotul, mai degraba ceva scaderi de taxe. In fine, am auzit discutii "ca ,de ce Petrom care oricum este mai ieftin...", pai ideea este, ca orice lucru are un inceput, si Compania Petrom - OMV oricum este mai avantajata de catre statul roman, macar si pentru modul cum o companie romaneasca rentabila a fost vanduta..., si in plus este singura care si exploateaza titei romanesc. Dar nu acesta este motivul protestului, ci oportunitatea noastra de a fi solidari in situatia cresterii pretului la combustibili. Se vorbeste de faptul ca statul mareste taxele si astfel cresc preturile, si este adevarat in situatia de fata, dar asa cum si noi ca indivizi suntem dispusi sa ne zbatem pentru a ne fi mai bine, companiile de orice fel ,sa-si impuna punctul de vedere in relatia cu statul .In Evul Mediu regele cerea bir nobililor, nobilii fara a suporta vreo consecinta negatva cerea birul supusilor care, ca si in situatia de fata,( pastrand proportiile) erau obligati sa se supuna. Din pacate in Romania, atunci cand cresc taxele, producatorii cresc preturile ,si nu suporta nicio consecinta. Ei iata, ca de data aceasta n-o sa le fie bine, si de aceea va rog sa fim solidari pana la capat. Am spus inca de la inceput, ca nu este neaparat nevoie sa avem o perioada determinata. Nu..., puteti sa luati atitudine din momentul in care hotarati, si pana se rezolva problema, sau trecem la boicotul urmatoarei companii de benzinari s.a.m.d. Din fericire nu suntem nevoiti sa iesim in strada, nu injuram..., doar boicotam , si tare mult mi-as dori sa se creeze precedentul, astfel incat si ceilalti hrapareti , nu neaparat doar benzinari, sa traga concluziile si sa procedeze in consecinta, respectiv scaderea preturilor. Ca o paranteza, in Germania o firma, companie ,este multumita daca este in profit si cu 2%, la noi trebuie sa fi 50%, 100,% 200% si inca valabil "tunul"...
Ultima oară modificat 26 Ian 2011, 21:36 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Marius Beldiman

Cred ca foarte multi oameni, inafara de cei care au acces si lucreaza pe net, habar nu au de acest boicot! Banuiesc ca o informare in media nu ar fi posibila!
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

Tocmai asta ma mira pe mine... indolenta celor care stiu de aceste proteste.
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Scrie răspuns