Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Relu, fa si tu o lista, sa socotesti cate vedre de vin iti trebuiesc. Cine te-a pus ? :evil:
Stiu, invitatia este la o cana cu vin, dar la cati vom fi, se duce jumate din chiria de la mic.ro :lol:
Locatia este in drum spre Branesti si dupa pod , imediat la dreapta,aleea este pe mijloc asfaltata, in capat imi amintesc ca este un restaurant si un lac, acolo?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am facut un tabel.
Saptamana asta culeg via, sambata fac vinul, saptamana viitoare(4-5.02.2011-Festivalul Pomana Porcului)tai un picior de la porc, ca sa poata sa ii creasca la loc pana la Paste.......
@Niki Radu exact acolo este locatia.
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Daca aduci piciorul de la porc ,eu vin cu laba de urs :lol:
Cine se satura de carne de porc poate servi o laba ...(de urs,limba romana are multe intelesuri ) .La crama Seciu am servit si a fost buna .La plecare in usa ne astepta ursul cu un brat bandajat si ne punea sa ragaim pe fiecare sa poata indentifica consumatorul de ...laba :mrgreen:
Acum plec la munte sa caut un urs miriapod ,poate sunt mai multe comenzi
Aduc si niste soricioaica :twisted:
Cine vine sa aduca si vin (rosu ),ca Relu este intr-o criza (biliara :mrgreen: ).Tot vinul se pune in ceaun la gramada cu potocala,zahar si mirodenii (boia de ardei,foi de dafin ,tarhon, leustean ,etc. :twisted: )
Acum fara glume ,eu aduc ceaunul din dotare ,arzator ,polonic , butelie si vin
Voi sa veniti cu cani si soferi ptr. intoarcere
Daca doriti sa facem gratar sa anuntati sa ne pregatim cu cele necesare (mai putin carnea :mrgreen: )
Mai este recomandat si un cort ptr. orice eventualitate
Cana cu vin nu este obligatorie, prezenta cred ca ar onora pe toti
Niky si Lavinia Radu