Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
costin comardicea
Membru forum
14

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de costin comardicea »

iaca si poze cu rulota mea acoperita de casuta >>>
Imagine

Imagine

Imagine
VW Sharan si Rulota WEIPPERT 460
vilcia sevastian
Membru forum
14

Mesaj de vilcia sevastian »

buna tuturor rulotistilor{rulotistelor} ma numesc Vilcia sevastian 8 07 53,locuesc in constanta si de curind sunt fericitul posesor al unei englezoaice Abi Award Daystar din 2000 cu care am trecut deja transfagarasanul tractata deun Logan 1,5 dci ce sa comportat peste asteptari.Pina la prima iesire ,pe care sper sa o fac impreuna si cu alti rulotisti va urez multa sanatate si campari cit mai placute 😉
adrian munteanu
Membru forum
14

Mesaj de adrian munteanu »

Buna ziua si bine v-am gasit!
Nu am inca o rulota, dar sunt foarte interesat sa achizitionez una...dar bineinteles ca problema sunt banii.Insa am o Dacia Solenza pe care doresc sa o schimb.
Ca si familie, sunt casatorit si am un baietel de 8 ani.
Toti suntem pasionati de natura.
Va doresc numai bine!
Cu stima,
Adrian Munteanu
Renault Symbol 1,4 MPI
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Din ce vad am cam ramas in urma cu prezentarile pe aici deci eu sunt Popescu si Niculae am 51 de ani , 1 bucata sotie, 2 copii mari 32 si 26 de ani 1 nepotel 2,5 ani un ciine boxer pe care il chama Zeus suntem din Alexandria Jud. Teleorman
si suntem de curind proprietarii unei rulote SWING Chelenger 510 pe care o tractam cu un Opel Frontera 2,3 si pt iesirile la distanta mai mare cu un Audi A6 2,0
Ce sa mai spun ca abia asteptam sa iesim cu rulota .
Fişiere ataşate
Fiul meu Edi 26 de ani impreuna cu sotia lui Cristina 25 de ani
Fiul meu Edi 26 de ani impreuna cu sotia lui Cristina 25 de ani
DSC04422.jpg (51.01 KiB) Vizualizat de 2349 ori
Picture 003.jpg
Picture 003.jpg (95.69 KiB) Vizualizat de 2349 ori
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Popescu Niculae
Membru forum
14

Da ms frumos de urari dar gras nu sunt sunt putin impanat dar zic ca merg la sala sa vedem ca de 2 luni spun ca ma apuc de sala
Timpul liber pt mine e berechet asa ca, chiar vreau sa merg la sala sa ma misc .
Nu stiam de aceasta prezentare si cum am descoperit am facut imediat ce trebuia.
Mai am o intrebare poze cu amanta pot sa postez?
Sau nu se poarta trebuie neaparat cu nevasta?
Sper ca intre noi sunt multi care au depasit unele chestii care tin de morala , si cred ca majoritatea au inteles ca suntem in anul 2011.
Eu sunt un tip libertin dar foarte comunicativ si ma fac placut in orice imprejurare.
NAE - 0761211081
Popescu Niculae
Membru forum
14

O sa o vedeti live, sotia mea e mult prea ocupata ca sa piarda timpul cu plimbarile am mai spus ca i-am facut o mica afacere si e prinsa suta la suta in ea plus ca nepotelul David e trup si suflet pt ea.
Asa ca nu voi fi niciodata singur domnisoara nu are decit 22 de ani si e mare amatoare de mare , soare , si plimbari, de tineretea , am trecut si eu prin virsta asta.
NAE - 0761211081
Popescu Niculae
Membru forum
14

Rapidist din tata in fiu si findca am copilarit la podul Grand nu se putea sa tin cu Steaua
Si apropo de ce rulotist aspirant? Ce mai asteptati? Si eu am fost aspirant citeva saptamini dupa ce am citit tot ce se poate citi pe acest forum
daca nu agreati rulota vedeti ce dotari ar fi recomandat sa aiba si daca doriti o puteti face full ca si masina si atunci nu vad diferenta dintre hotel de 4 stele si rulota, avantaj rulota te trezesti dimineata direct in aer liber, ia luati in calcul undeva pe malaul marii sa te trezesti dimineata sa intrii direct in mare , cum este? Nu mai asteptati si intrati in rindul lumi si eu sunt microbist de 1 luna dar vad ca ma prins rau de tot. Asa ca daca doriti o consiliere sunt la 0744475476 Nae si mentionez ca este free.
NAE - 0761211081
Cornel Ilie
Membru forum
14
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Mesaj de Cornel Ilie »

buna ziua si bine va-m gasit
ma numesc Cornel Ilie sotia Mihaela avem o fetita Gabriela Georgiana si un catelus canich nelipsit din drumetiile si concediile noastre
suntem din Galati iubitori de natura,eu de pescuit si tot ce este frumos
avem o rulota Wilk,tractata cu un golf 4 variant din 2006, 😉
Ultima oară modificat 20 Ian 2011, 15:52 de către Cornel Ilie, modificat 1 dată în total.
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
CataVlad
Membru forum
14

Mesaj de CataVlad »

buna ziua,
Ma numesc Catalin Vlad si Sunt bucuros ca am fost acceptat in club ,casatorit, am un baitel de 16ani ,am o rulota micuta Beyerland 310 din 1990 trasa de un Suzuki Vitara editie Phillipe Cousteaux 1994 ,ce sa mai spun ...astept cu nerabdare prima iesire.
Ultima oară modificat 23 Ian 2011, 22:38 de către CataVlad, modificat de 2 ori în total.
Beyerland Sprinter 310 + Suzuki Vitara Cabrio
0723.11.44.22 / 0768.895.285
Marius Ulesan
Membru forum
14
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 21 Iul 1975

Mesaj de Marius Ulesan »

Bine v-am gasit ! Ma numesc Ulesan Marius , am 35 ani , casatorit , 2 fete de 7 respectiv 4 ani si de aprox . 2 saptamani avem si o rulota DETHLEFFS NOMAD RM2 pe care speram sa o '' plimbam '' cat mai mult , dat fiind faptul ca a fost tare asteptata sa intre in '' randurile'' noastre
Skoda Octavia 2 4x4 si Beyerland 430 tm
A.Negotei
Membru forum
14

Mesaj de A.Negotei »

Hello,

My name is Alex Negotei and I'm 27 years old. I'm half Romanian half Dutch. My mother is Dutch and my father is Romanian. I do speak a little bit of Romanian but i prefer English or Dutch. I live in The Netherlands. At the moment I work as a project manager for P&G.
About my family.....well .... my parents also live here. My father was the one who discovered your website since he's a big caravan tender. About myself...I'm into an open relationship.

We own two caravans and we use to travel around Europe every summer. Spending the holiday in a camping, close to the nature, after a year of hard work, is all we need to refill our batteries.
For this year we have planned a Romanian trip. I really hope to find the information that I need here, like camping's, places to visit and attractions.

I hope we can make friends here, friends with whom we could share our holiday experience's.

If you wish to know more about me, please fill free to ask any question.
I hope the language won't be a problem to communicate and make new friends, especially Romanians.I would appreciate if you could answer back in English. As I said before my Romanian is not that good.

Kind regards,
Alex :)
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” - Albert Einstein
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Wellcome on ClubRV Alex ! :D
P.S.
O sa ramaneti uimiti, dar IP-ul (......adsl2.static.versatel.nl ) de la care a trimis "alex" mesajul este acelasi de la care o persoana banata pe forum a scris un numar de 7 mesaje. :shock:
Oare sa fie un iubitor al rulotismului care are ceva legaturi cu "persoana", sau o provocare (de coincidenta nu poate fi vorba) ?
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns