solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Mihai Gheorghe

solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Pentru a scadea pretul benzinei, determinat de cerere si oferta, un protest cu rezultat concret ar fi ca romanii sa se hotarasca sa nu mai cumpere carburanti de la o anumita companie. Astfel, respectiva companie in cateva zile/saptamani fie va scadea preturile, fie va avea pierderi semnificative.

Eu sunt de acord ca incepand de astazi sa nu mai alimentez de la OMV, PetromV, Petrom.

Multumesc !
RollandBilti
Membru forum
16

Re: solidaritate impotriva benzinarilor hrapareti

Mesaj de RollandBilti »

si eu particip la aceasta actiune dar ar trebui sa ne mobilizam la nivel de tara. daca o sa reusim innseamna ca romania e pe drumul cel bun.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

ce am primit pe mail:

Imagine
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

sunt pentru 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Paiii...atunci ...HAI PE EI !!! :twisted: ...sau mai bine zis ..pe langa ei (sa-i "ocolim")
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

De acord si eu, cu mentiunea ca reteaua Petrom V nu mai exista. Reteaua a fost impartita intre OMV si Petrom.
Solutia cu cumparatul de cativa lei, nu era o solutie de schimbare a atitudinii marilor furnizori de carburanti. Solutia propusa, daca dovedim ca avem putina demnitate si orgoliu, orgoliu de care multi facem uz si cand nu este cazul, acestea ne vor putea aduce rezultatele scontate - scaderea pretului la carburanti.
Parerea mea este ca acest protest trebuia indreptat impotriva unui singur furnizor de carburanti, respectiv doar impotriva celor de la OMV care au cele mai ridicate preturi de pe piata si practic de cativa ani dicteaza nivelul acestora.
Din e-mailurile primite am inteles ca perioada de protest va fi 1 - 15 Februarie.

PS. In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

votat pentru.. :D
Bratulescu Ionut scrie:Paiii...atunci ...HAI PE EI !!! :twisted: ...sau mai bine zis ..pe langa ei (sa-i "ocolim")
:P :lol: :lol:
PS .apropo....,, In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile.[/quote] ,,,
si ce a patit dupa???? a falimentat??a scazut pretul??
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Probabil, au scazut pretul, in fond ăsta este interesul protestului. Nu cred ca doreste cineva falimentul cuiva, insă, in momentul in care se sare calul este bine sa se stie ca nu suntem o glugă de coceni, ca avem si noi beneficiarii un cuvant de spus.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

gigi catalin scrie: si ce a patit dupa???
....realitatea este.. ca...in ritmul acesta.. o sa ne tragem rulotele cu magari :evil:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Cu riscul ca o sa-mi trebuiasca un ,,TrumaMOVER,, la care o sa ii pun un reductor sa prinda viteza :lol: ...noi nu mai alimentam deloc in acea perioada 😉
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Ionut...nu te speria.....ii pedepsim pe rand 😉 ....nu ii exterminam :lol: ......si de frica cand o sa vada ce au patit primi lasa preturile :lol:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

gigi catalin scrie:Ionut...nu te speria.....ii pedepsim pe rand 😉 ....nu ii exterminam :lol: ......si de frica cand o sa vada ce au patit primi lasa preturile :lol:
Cam acesta este si scopul, a fost aleasa prima Compania Petrom -OMV pentru ca ei dau tonul la scumpiri. :( Sper sa le vina mintea, si sa nu se joace cu incapatanarea romanului! :idea:
Sper sa intelega si romanii posesori de auto, ca este in avantajul nostru sa fim solidari, nu vor suferi pentru ca in prima faza pot sa alimenteze de la alte benzinarii, si va asigur ca si acestia vor intra in panica. Nefiind un protest organizat de tip sindical ci de solidaritate, acesta este valabil din momentul in care hotarati/ optati, si pana cand lucrurile se indreapta. :!: :idea:
Vedeti..., este cel mai simplu mod de a protesta, fara sa fim afectati!
Multumesc!
Scrie răspuns